Fokozott kényelem – korlátlan fazonok

2020. szeptember 23. |

Az ECCO SHAPE kollekció olyan nők számára készült, akik nagyobb kényelmet várnak elegáns magas sarkú cipőiktől, és sokoldalú, egész napos kényelmet biztosító alkalmi cipőt keresnek.

Az ECCO SHAPE magas sarkú modellek stílusosak, elegánsan nyújtják az alakot – formálják a bokát, és a süllyesztett belső technológiának köszönhetően a legmodernebb kényelmet nyújtják. A prémiumminőségű, saját cserzésű, különlegesen puha bőrből készült felsőrész szintén a láb egész napos kényelmét biztosítja.

Az elfoglalt munkát végző és aktív társadalmi életet élő nők örömmel viselik az ECCO SHAPE-et egész nap: a reggeli találkozótól a késői vacsoráig. Az ECCO SHAPE modellek anatómiai talpmerevitőjének köszönhetően – amely követi a láb körvonalait – egész napos kényelmet, stabilitást és magabiztosságot biztosítanak viselőjüknek.

A rendkívül sokoldalú ECCO SHAPE könnyedén viselhető akár farmerrel és pólóval, ha barátaival ebédel, ugyanakkor tökéletes választás egy elegáns ruhával, kosztümmel ügyféltalálkozókhoz és hivatalosabb alkalmakhoz is.

Bővebb információ a kollekcióról ITT!

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek