Trokán Nórával erősít az ECCO új reklámfilmjében

2020. október 14.
Egy pörgős színésznő egy pörgős napja egy pörgős filmben: Trokán Nóra főszereplésével mutatja be az ECCO a sokszínű őszi–téli kollekcióját.

Az ECCO SHAPE kollekció olyan nők számára készült, akik nagyobb kényelmet várnak elegáns magas sarkú cipőiktől, és sokoldalú, egész napos kényelmet biztosító alkalmi cipőt keresnek. A magas sarkú modellek stílusosak, elegánsan nyújtják az alakot – formálják a bokát, és a süllyesztett belső technológiának köszönhetően a legmodernebb kényelmet nyújtják. A prémiumminőségű, saját cserzésű, különlegesen puha bőrből készült felsőrész szintén a láb egész napos kényelmét biztosítja.

Az elfoglalt munkát végző és aktív társadalmi életet élő nők örömmel viselik az ECCO SHAPE-et egész nap: a reggeli találkozótól a késői vacsoráig. Az ECCO SHAPE modellek anatómiai talpmerevitőjének köszönhetően – amely követi a láb körvonalait – egész napos kényelmet, stabilitást és magabiztosságot biztosítanak viselőjüknek.

A rendkívül sokoldalú ECCO SHAPE könnyedén viselhető akár farmerrel és pólóval, ha barátaiddal ebédelsz, ugyanakkor tökéletes választás egy elegáns ruhával, kosztümmel ügyféltalálkozókhoz és hivatalosabb alkalmakhoz is.

Bővebb információ a kollekcióról ITT!