A Caramell Premium Resort járványidőben is biztonságossá teszi a konferenciaturizmust

2020. október 16.
A Caramell Premium Resortban a minőség a vendégek ellátásában valósul meg, amit a hotel teljes személyzetének kifogástalan, lelkes és odaadó munkája biztosít. Nyugat-Magyarországon egyedülálló módon 700 fő befogadóképességű konferenciakomplexummal rendelkezik.

A helyszín

Konferenciák, rendezvények, év végi céges összejövetelek és tréningek sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín. A hely szelleme, hangulata, atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazán betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva munkatársaknak, partnereknek.

Rendezvénytermek

A Resortban 3 szekcionálható konferenciaterem található. Nagy létszámú rendezvények esetén pedig még a szálloda lakosztályai is szekciótermekké alakíthatóak. A konferencia és szekciótermek alapterülete: 30-425 m2, befogadóképességük pedig: 8-500 főre tehető. A konferencia épületszárny földszintjén található à la carte étterem, bár, illetve bowlingpálya zártkörű rendezvények exkluzív helyszíneként is bérelhető.

„Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt időszakban számtalan sikeres, 600 fős rendezvénynek biztosítottunk helyszínt, valamint nemzetközileg elismert, ismert cégek visszatérő rendezvényeinek szervezésével és lebonyolításával is minket bíznak meg. Az ötlettől a megvalósításig végig kísérjük az ügyfél rendezvényét, mindeközben levesszük a terhet a válláról, így rendezvénye lebonyolítása egyszerű és gördülékeny lesz” – mondta Csere András szállodaigazgató.

Első a biztonság

A mostani konferenciakultúra egy picit megváltozott. Még jobban odafigyelünk egymásra, magunkra. A szálloda teljes körű személyzete arra törekszik, hogy a lehető legbiztonságosabb környezetben valósuljanak meg a céges rendezvények, események. Rendezvénytermek és egyes helyszínek berendezése és kialakítása során a megfelelő szociális távolság betartására, fertőtlenítő pontok kialakítására különös figyelmet fordítanak, továbbá ügyelnek a szálloda által kidolgozott egészségügyi akcióterv maradéktalan betartására.

Minden szolgáltatás egy helyen

A szálloda resort jellegéből adódóan egy helyen érhető el minden, amire egy rendezvény során és azt követően szükség lehet. A szervezők és a résztvevők legmodernebb technikával felszerelt, természetes fénnyel rendelkező, klimatizált rendezvény­termek, catering helyszínek és változatos kikapcsolódást biztosító indoor and outdoor lehetőségek közül választhatnak. Az üzleti megbeszéléseket újszerű wellnessszolgáltatások, preventív egészségügyi kezelések és az aktív kikapcsolódás egyedi formái teszik teljessé.

Wellness

A Caramell Premium Konferenciaközpont a Resort holisztikus szemléletének megfelelően a teljesség élményének megteremtésére törekszik. A sokszor megterhelő munkavégzést követően összhangba kell hozni a test-lélek-szellem egy­ségét. Az újjászületett szálloda komplexitásának köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget, a szakmai programot követően is. Az exkluzív kialakítású, 2000 m2-es wellnessközpont és szaunavilág privát VIP pihenőkkel, szaunaszeánszokkal, tradicionális masszázsokkal és testkezelésekkel biztosítja a teljes ellazulást.

kristaly-torony-caramel

Kristály Torony

Európában 7 db Kristály Torony található, Magyarországon mindössze ez az egy – Bükfürdőn, a Caramell Premium Resortban. A kristályszerkezetű, háromszintes mászó- és kalandpályán minden generáció megtalálja a számítását. Több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, extrém magasságaival, az óriás hintával, a mászófallal, íjászattal kifejezetten alkalmas céges csapatépítő és vezetői készségfejlesztő kalandtréningek megtartására. Egyszerre 100 fő is tartózkodhat a tornyon. Többféle, opcionális útvonal létezik, ami lehetővé teszi a „kritikus elemek” mellőzését, illetve a különösen izgalmas elemek újra és újra teljesíthetőségét – ez óriási előny a klasszikus kötélpályákkal szemben.

További programlehetőségek

Kispályás műfüves labdarúgópálya, bowling, távol-keleti mozgásformák, nordic-walking, kerékpárkölcsönzés, gyermekanimáció, borvacsorák, tematikus estek, csapatépítő programok, masszázs, kozmetika, pedikűr, manikűr és testkezelések a ZEN SPA-ban.

Vendéglátás

A Resort bármilyen rendezvény catering ellátásához különleges, egyedi helyszínlehetőségeket biztosít, legyen szó a különleges alkalmakra bérelhető VIP különteremről, a mediterrán grillteraszról vagy a roman­tikus japánkertről. A szálloda a gasztronómiai ajánlataikat magas szakmai színvonalon, de mindig egyediségre törekedve állítja össze. Legyen az kávészünet, állófogadás, ültetett ebéd/vacsora (snack ebédtől az ünnepi gálavacsoráig), évzáró rendezvények, üzleti reggelik, szabadtéri grillezések vagy kóstolók.

A szálloda különleges ajánlata:

Foglalja le jövő évi rendezvényét még az idei kondíciókkal! (a kedvezmény 2021. március 31-ig beérkezett foglalásokra érvényes)

Promóció