Pataki Ági merészebb, mint valaha a Helia-D legújabb reklámjában

2020. november 23.
Egy ikonikus brand és egy ikon találkozása. A Helia-D legújabb Cell Concept 65+ ránctalanító arckrémének reklámfilmje a 65 év feletti korosztály erejét és tettvágyát helyezi fókuszba. A filmben a mindig gyönyörű és kortalan Pataki Ági most felfedi mindenki előtt valódi korát. és dögös „Bond-lánnyá” alakulva emlékeztet mindenkit arra, hogy 65 év felett sem áll meg az élet, a korod nem állhat az utadba!

A 2019 novemberében debütáló Helia-D Cell Concept ránctalanító kozmetikumok bevezetését hosszú kutatómunka, fejlesztés és tesztelés előzte meg. Olyan hatóanyag együttesek megalkotása volt a cél, amely az egyes korosztályok általános bőrállapotához a lehető legjobban illik.

 

A Helia-D Cell Concept termékcsalád legújabb tagja a 65+ korosztály számára kifejlesztett bőrfiatalító és ránctalanító nappali és éjszakai arckrémek. A termék sajátossága egy különleges összetevő, a Matrixyl®3000, ami a világ egyik legelismertebb hatóanyag komplexe. A Matrixyl®3000 két különböző peptidet tartalmazó hatóanyagkomplex, amely a sejtközötti állomány, vagyis az extracelluláris mátrix fontos elemének – a kollagénnek – a termelését serkenteti, elősegíti a ráncok kisimítását, és hozzájárul a tónusosabb, rugalmasabb bőrérzethez.

A krémek kifejezetten gazdag összetételűek, tele hatékony ránctalanító és hidratáló aktív anyagokkal.

„A receptúrák megalkotásánál elsődleges szempont volt, hogy a 65 év feletti hölgyek bőrigényéhez tökéletesen illeszkedő kozmetikumokat hozzunk létre. A nappali és éjszakai krém hatóanyagai erősítik a bőr védekező funkcióját, támogatják a bőr regenerálódását, elősegítik a ráncok kisimítását. A két krém együttes használatával érhető el a legkiválóbb eredmény, hiszen a nappali krém 15 faktoros védelemmel óvja a bőrt a káros sugarak ellen, az éjszakai krém pedig még gazdagabb textúrájával a regenerálódás időszakában nyújt hatékony segítséget, hogy bőrünk is kipihentebben ébredjen” – Szvák Eszter termékfejlesztési vezető.

Cell Concept termékcsalád további tagjai


A Cell Concept ránctalanító készítmények ezentúl még három korosztály arcápolási igényeit elégítik ki. A mélyhidratáló és ránctalanító készítmények a 35+ korosztály számára vörösáfonya-őssejttel, a feszesítő és ránctalanító készítmények a 45+ korosztály számára orchidea-őssejttel, míg a sejtmegújító és ránctalanító készítmények az 55+ korosztály számára argán-őssejttel.

Promóció