Pataki Ági merészebb, mint valaha a Helia-D legújabb reklámjában

2020. november 23. |

Egy ikonikus brand és egy ikon találkozása. A Helia-D legújabb Cell Concept 65+ ránctalanító arckrémének reklámfilmje a 65 év feletti korosztály erejét és tettvágyát helyezi fókuszba. A filmben a mindig gyönyörű és kortalan Pataki Ági most felfedi mindenki előtt valódi korát. és dögös „Bond-lánnyá” alakulva emlékeztet mindenkit arra, hogy 65 év felett sem áll meg az élet, a korod nem állhat az utadba!

A 2019 novemberében debütáló Helia-D Cell Concept ránctalanító kozmetikumok bevezetését hosszú kutatómunka, fejlesztés és tesztelés előzte meg. Olyan hatóanyag együttesek megalkotása volt a cél, amely az egyes korosztályok általános bőrállapotához a lehető legjobban illik.

 

A Helia-D Cell Concept termékcsalád legújabb tagja a 65+ korosztály számára kifejlesztett bőrfiatalító és ránctalanító nappali és éjszakai arckrémek. A termék sajátossága egy különleges összetevő, a Matrixyl®3000, ami a világ egyik legelismertebb hatóanyag komplexe. A Matrixyl®3000 két különböző peptidet tartalmazó hatóanyagkomplex, amely a sejtközötti állomány, vagyis az extracelluláris mátrix fontos elemének – a kollagénnek – a termelését serkenteti, elősegíti a ráncok kisimítását, és hozzájárul a tónusosabb, rugalmasabb bőrérzethez.

A krémek kifejezetten gazdag összetételűek, tele hatékony ránctalanító és hidratáló aktív anyagokkal.

„A receptúrák megalkotásánál elsődleges szempont volt, hogy a 65 év feletti hölgyek bőrigényéhez tökéletesen illeszkedő kozmetikumokat hozzunk létre. A nappali és éjszakai krém hatóanyagai erősítik a bőr védekező funkcióját, támogatják a bőr regenerálódását, elősegítik a ráncok kisimítását. A két krém együttes használatával érhető el a legkiválóbb eredmény, hiszen a nappali krém 15 faktoros védelemmel óvja a bőrt a káros sugarak ellen, az éjszakai krém pedig még gazdagabb textúrájával a regenerálódás időszakában nyújt hatékony segítséget, hogy bőrünk is kipihentebben ébredjen” – Szvák Eszter termékfejlesztési vezető.

Cell Concept termékcsalád további tagjai


A Cell Concept ránctalanító készítmények ezentúl még három korosztály arcápolási igényeit elégítik ki. A mélyhidratáló és ránctalanító készítmények a 35+ korosztály számára vörösáfonya-őssejttel, a feszesítő és ránctalanító készítmények a 45+ korosztály számára orchidea-őssejttel, míg a sejtmegújító és ránctalanító készítmények az 55+ korosztály számára argán-őssejttel.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera