Mit üzen az arcbőrünk?

2021. március 08.
Az arcbőrünkön megmutatkozó problémák esetében sokat segít, ha ismerjük az okokat, és tudjuk, milyen termékkel és milyen egyéb módszerekkel kezeljük azt.

A Skincode legfontosabb küldetése a bőr szépségének és egészségének megőrzése. Olyan kiemelkedően hatékony gyógyászati minőségű készítmények kifejlesztésére törekszik, amelyek nem csupán látható eredményeket hoznak, hanem rendkívül magas bőrtoleranciát is biztosítanak.

A Skincode termékeket keresse a BENU Gyógyszertárakban, országszerte több mint 340 helyen!

Bőrszárazság, viszketés

Ha úgy érezzük száraz a bőrünk, az első lehetőség, hogy szervezetünk is ki van száradva. Ebben az esetben nagyon fontos a megfelelő hidratálás a kellő mennyiségű folyadékpótlással. Azonban a krónikus, hosszan tartó száraz érzetet éghajlati elemek, genetika vagy ekcéma is okozhatja. Ilyenkor válasszunk extrán hidratáló, vitaminokkal és jótékony olajokkal dúsított bőrápoló terméket.

A Skincode Essentials termékek középpontjában a CM-Glucan áll. Ez az összetevő segít a bőr javításában és helyreállításában. Stimulálja az immunrendszert, felgyorsítja a bőr regenerációját és megnyugtatja a bőrt. Emellett fokozza a kollagén- és az elasztintermelést, hogy javítsa a bőr rugalmasságát és feszességét.

A Skincode 24 órás intenzív hidratáló balzsamát a teljes testfelületre is használhatjuk, míg a Skincode 24 órás sejtmegújító krém kifejezetten az arcbőr hidratáltságáért és feszességért felel.

Szem alatti sötét karikák

Sajnos sokunk tükör előtt álló reggeleit megnehezítő jelenség a szemek körüli sötét karikák jelenléte, amelyre első sorban azt tanácsoljuk, hogy legyen háznál egy jó alapozó és korrektor.

Komolyra fordítva a szót, fontos kihangsúlyozni, hogy a genetika, életvitel, vitaminhiány és a természetes öregedés mind hatással vannak a szemünk körüli karikák megjelenésére. Viszont szerencsére képesek vagyunk lassítani ezeket a folyamatokat és enyhíteni a karikáinkat, ha megfelelő szemkörnyékápoló terméket használunk rendszeresen bőrünkön.

A Skincode Alphine White bőrvilágosító termékcsalád és a kimondottan szemkörnyék ápolásra kifejlesztett Skincode Cellular ránctalanító termékek pillanatok alatt hűsítik, hidratálttá teszik, a bennük található hialuronsavnak köszönhetően feltöltik és feszesítik a szemkörnyék ráncait.

Mitesszeres, zsíros, pattanásos bőr

Nemcsak serdülőkorban jellemző, hogy arcunkon napi szinten új mitesszerek, pattanások jelennek meg, hanem bármely életkorban, hajlamosságtól eltekintve, ha nincs megfelelően tisztítva az arcbőr egy aktív, rohangálós nap után, a poros levegőtől a pórusok sajnos eldugulnak és betokosodnak.

A Skincode arctisztító termékcsaládja között megtalálunk B5-vitaminnal dúsított arctonikot, aloe-kivonatot tartalmazó micellás vizet, körömvirág- és kamillakivonatos arclemosó gélt és fehér agyagot tartalmazó pórusfinomító tisztító maszkot is, amelyek segítenek szabályozni a faggyútermelődést, eltávolítják a felesleges koszt vagy sminket, tisztává, frissé és hidratálttá téve a bőrt.

Promóció