A legtutibb alapozóstiftek

2021. február 09.
A praktikum a szépségápolásban is egyre fontosabb szempont, amelyet a gyártók is felismertek. Egyre több apró, retikülbe csúsztatható, multifunkcionális sminkterméket találunk az alapozók piacán is.

Ma már nem kell megalkudni, ha a minőséget és a praktikumot egy termékben szeretnénk megtalálni. A receptúrák nem változtak, csak a lehetőségeink bővültek, ugyanis kedvenc alapozóinkat stift formában is beszerezhetjük – ez pedig rendkívül megkönnyíti az életünket. Egész nap velünk lehetnek, felfrissíthetjük velük a sminkünket, de korrektorként vagy kontúrként is használhatjuk őket. Az egységes bőrképhez már csak a számunkra tökéleteset kell kiválasztani.

Luxus a bőrnek

A Teint Idole Ultra Wear Stick a kedvenc Lancôme alapozónk kicsit krémesebb, púderesebb változata. Erős fedést, matt hatást biztosít egész napra, mégis nagyon könnyű a bőrön. Kiszerelésének köszönhetően gyorsan dolgozhatunk vele, két árnyalattal akár kontúrozhatunk is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lancôme Official (@lancomeofficial) által megosztott bejegyzés

Újgenerációs szépítő

Az Estée Lauder alapozója egy olyan hibrid, amely a cushion alapozót és a sticket egyesíti: folyékony textúra, szivacsos applikátor az egyszerű felvitelért, stift formában. A közepes fedésű Double Wear Cushion Stick leheletvékony réteget képez, segít eltüntetni az apróbb bőrhibákat. A táskánkba rejtve a nap folyamán is felfrissíthetjük vele sminkünket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Estée Lauder (@esteelauder) által megosztott bejegyzés

Super natural

A nude hatású alapozók királynője a Bobbi Brown Foundation Stick, amely láthatatlanul idomul a bőrhöz, egész nap könnyű viselni. Nem szárít, mivel a benne található tápláló olajok és a shea vaj segítik a folyamatos hidratálást, de nem is fényesedik ki tőle pár óra elteltével a bőrünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) által megosztott bejegyzés

Tartós festés

A Maybelline New York SuperStay tartós, többfunkciós stiftjével a végén található applikátornak köszönhetően egyszerű dolgozni, így a reggeli készülődést követően, napközben is érdemes magunknál tartani a javításokhoz. Korrektorként, alapozóként és kontúrstiftként is használhatjuk, pár mozdulattal eloszlatható a bőrön.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maybelline NY (@maybellineconjuntonacional) által megosztott bejegyzés

Ez a cikk a Marie Claire korábbi számában is megjelent!

Olvass tovább!