Töltekezz, mozdulj, rázd fel magad! Tavaszi megújulás kívül és belül

2021. március 15.
Tekintsünk kicsit másként a tavaszi megújulásra. Hogyan erősítsük meg magunkat testileg és lelkileg? Hogyan hozzuk formába az arcbőrünket? Tavaszi megújulással kapcsolatos tippjeink következnek – 2021-re szabva.

Március minden szempontból mást hozott az életünkbe, mint azt szerettük volna, így hát a tavaszi megújulásra is jobb, ha kicsit másként tekintünk. Otthonunkban, szűkebb környezetünkben kell megtalálnunk a módját, hogy testileg, lelkileg erősítsük magunkat, jól érezzük magunkat a bőrünkben, ehhez adunk mi is most pár tippet.

Töltekezz!

Elkél a léleksimogatás, fontos időt szakítani nemcsak testi, de mentális egészségünkre is. A napok ezer fordulaton pörögnek, mégis, próbáljunk meg legalább tíz szabad percet lopni magunknak, mikor tényleg olyan dologgal foglalkozunk ami kikapcsol, ami feltölt. Olvassunk pár oldalt egy könyvből, hallgassunk bele kedvenc zenénkbe, vagy csak bambuljunk ki az ablakon. Nincs egységes recept, fő, hogy élvezzük amit csinálunk.

Lehet ez reggel, egy jó kávé mellett, vagy kigőzölhetjük magunkból a napot egy meleg zuhannyal nap végén, sőt, ha már ott vagyunk, toldjuk meg egy kényeztető arcápoló szeánsszal is. Most, a tavasz kezdetén alapesetben is érdemes átnézni krémeinket: iktassunk be egy-egy plusz szérumot, a hosszú tél után boldog lesz tőle bőrünk is.

otthoni-szett

1. Maria Galland Sejtregeneráló nappali és éjszakai krém őssejtekkel / 2. Marshall vezeték nélküli hangfal – Media Markt / 3. Otthon bögre – Bonami és Bumpkin Tattoo / 4. Scrunchie – Poppy Pods / 5. A pihenőlak – Nora Roberts / 6. Lezser felső és nadrág – Non Plusz / 7. Maria Galland Intenzív regeneráló szérum őssejtekkel

Rázd fel magad!

Kiszakadnál otthonról? Kezdj el futni! A nappali kell, hogy az edzőtermed legyen? Végezz saját testsúlyos gyakorlatokat, vagy csekkolj be egy online órára, tucatnyi mozgásforma közül választhatsz. Igen, tudjuk, nem olyan mint élőben, de a mozgás az mozgás, az endorfinok garantáltan felszabadulnak, te pedig boldogabb leszel.

Ami a testnek a mozgás, az arcbőrödnek a megfelelő ápolás. Ne csak a hidratálókrémre ügyelj, arcápolási rutinod legyen bőrödnek megfelelő az arctisztítástól indulva. A megfelelően, de gyengéden letisztított arcbőr a bőrproblémák leküzdésének fő pillére, de minden szérum és célzott bőrápoló is hatékonyabban dolgozik, ha megfelelően előkészítjük a bőrt számukra.

szett-mozgashoz

1. Maria Galland Extrém ápolást nyújtó lotion / 2. APPLE Watch Series 3 okosóra – Media Markt / 3. Jógamatrac – Yogabazaar / 4. Futócipő – New Balance / 5. Elasztikus top és nadrág – Mango / 6. Maria Galland Lágy textúrájú letisztító tej / 7. Equa kulacs – Jógamánia

Mozdulj!

Az erkélyen ücsörgéstől a túrázásig széles skálája van, miként tudunk a szabadban lenni, érdemes e tekintetben is keresni a lehetőségeket, pláne most, hogy az időjárás is egyre alkalmasabb minderre. Nem biztatnánk senkit, hogy tűsarkúban hódítsa meg a természetet, de lányok, hagyjátok a melegítőket! Annyi lehetőséget rejt a casual stílus, hogy kényelmesen, mégis csinosan öltözzünk fel, ennyit tegyünk meg már csak a változatosság kedvéért is.

Akár a városban sétálgattok, akár kirándultok, vagy kertészkedtek, a megfelelő fényvédelemről semmiképp se feledkezzetek meg: anti-aging szempontból, és a pigmentfoltok megjelenésének elkerülése miatt is nagyon fontos. Választhatsz külön arcra való fényvédőt, vagy olyat is, mely hidratálókrémként is működik. Mi több, egy színezett változattal enyhe fedést is kapunk, hétköznapokon tökéletes bőrszépítő lehet alapozó helyett is.

varosi-szett

1. Maria Galland Hybrid hidratáló & alapozó krém SPF25 / 2. Napszemüveg – Tom Ford / 3. Sárga lenvászon blúz – Massimo Dutti / 4. Maria Galland Fátyol fluid SPF50+ / 5. Farmerdzseki – Mango / Fehér crop farmer – Zara / Sportcipő – Dyan Shoes

Promóció

Ezt olvastad már?