Az első organikus pamut kollekció gyerekeknek az F&F-től

2021. március 29.
A káros környezeti hatások felszámolásáért tett fontos előrelépést az F&F, és megalkotta a Made Mindfully, azaz tudatosan előállított ruhakollekcióját. A márka fenntartható forrásokból származó anyagfelhasználása jelenleg már meghaladja az 50%-ot, 2030-ra kitűzött célja, pedig, hogy ez a szám elérje a 100%-ot!

A klímaválság és a környezetvédelem magával hozott egy olyan szemléletváltást, amelynek részeként a család ruhatárát a legtöbben már más szempontok alapján szeretnék összeállítani, mint ahogyan azt korábban tették. Az F&F hozzájárulva ehhez a törekvéshez, olyan anyagokat és eljárásokat alkalmaz, melyeknek a lehető legkisebb a környezetre gyakorolt hatásuk, csökkentve ezzel a márka ökológiai lábnyomát, de továbbra is biztosítva a megszokott árakat és minőséget.

Az F&F legújabb gyerekkollekciójának legtöbb darabja 100%-ban organikus pamutból készült. Imádnivaló ruhák babáknak és kisgyerekeknek egyaránt, melyek között most új kedvencekre lelhetünk! A kollekció elengedhetetlen tavaszi darabjai a kislányok számára a fodros kisruhák, vidám blúzok, lenge nadrágok és pólók, a legszebb tavaszi színekben pompázva varázsolják különlegessé a hétköznapokat. A fiú ruhadarabok pedig a dinó- és állatimádóknak kedveskednek a szezonban.

A márka hisz abban, hogy az eddig megszokott ár és minőség kéz a kézben járhat azzal, hogy hozzájárulhassunk Földünk szebb jövőjéhez is. Tehát, amikor meglátjuk a Made Mindfully logóval ellátott darabokat, biztosak lehetünk abban, hogy a termék a bolygónkat szem előtt tartva készült. Fedezd fel a márciustól elérhető organikus pamut kollekciót a Tesco áruházaiban.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az elérhetőség üzletenként változó.

Feliratos póló, 1.790 Ft, F&F

Farmedzseki, 4.790 Ft, F&F

Pólók, 3.190 Ft/csomag, 3 db/csomag, F&F

Sortok, 3.190 Ft/csomag, 3 db/csomag, F&F

 

Kantáros szett, 4.190 Ft, F&F

Szivárványmintás ruha, 1.290 Ft, F&F

Zsiráfmintás kisruha, 1.290 Ft, F&F

Promóció