Beauty Awards 2021: a Skinsmart nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a Skinsmart nevezettjeit.

Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment

Paula${2}s Choice Clinical 1% Retinol Treatment
A retinol igazi sztárösszetevő az anti-aging világában, ami bizonyítottan segít csökkenteni a bőröregedés látható jeleit (ráncok, foltok, feszességvesztés). Ez a szérum a maximális 1%-nyit tartalmazza belőle, kiegészülve a hatékonyságát növelő peptidekkel, antioxidánsokkal és hialuronnal.
A BŐRÁPOLÁS, szérum kategóriában lehet rá szavazni.

Paula’s Choice RESIST Advanced Smoothing Treatment 10% AHA

Paula${2}s Choice RESIST Advanced Smoothing Treatment 10% AHA
Koncentrált, mégis gyengéd hámlasztó koktél összesen 4féle AHA-val és 0,5% BHA-val a bőröregedés jeleinek komplex kezelésére és látható csökkentésére. A hatékonyságot anti-aging peptidek, bőrtápláló keramidok és nyugtató összetevők segítik. Elegáns, szérum textúra, gyakoribb használatra.
A BŐRÁPOLÁS, hámlasztó kategóriában lehet rá szavazni.

Evy Technology Daily UV Face Mousse SPF 30

Evy Technology Daily UV Face Mousse SPF 30
Ultrakönnyed, mókás habfényvédő, ami megbízható, magas és tartós védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen. A védelem a bőröregedésért felelős UVA tartományban pedig kiemelkedő: az SPF értékkel közel megegyezik (annak minimum 90%-a). Cseppálló formula, érzékeny bőrre is.
A BŐRÁPOLÁS, fényvédő arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció