Beauty Awards 2021: a Henkel nevezettjei

2021. április 09.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a Henkel nevezettjeit.

Fibre Clinix Fortify pakolás + booster

Fibre Clinix Fortify pakolás + booster
Fibre Clinix Fortify pakolás. A nikotinamiddal gazdagított formula megerősíti és táplálja a sérült hajat. Az intenzív ápoló formula helyreállítja a haj szerkezetét a rugalmasabb és erősebb haj érdekében. Testre szabható – FC Boosterrel keverve egyszerre kezelhető a haj külső és belső károsodása.
A HAJÁPOLÁS, hajápoló kategóriában lehet rá szavazni.

BlondMe hamvasító sampon

BlondMe hamvasító sampon
Hideg szőke hajra szánt BLONDME Blondes Neutralizing sampon segít a rezes és sárgás elszíneződések eltávolításában és semlegesítésében. A termék 300 ml-es kiszerelésben érhető el. Gyengéden tisztítja és táplálja a normál – durva tapintású szőke hajat.
A HAJÁPOLÁS, sampon kategóriában lehet rá szavazni.

Salon_Lab Analyzer

BlondMe hamvasító sampon
Ez a forradalmi technológia infravörös közeli szenzorokkal méri fel a haj külső és belső állapotát, strukturális szerkezetét. A vendég az egyéni hajszükségleteinek és – típusának megfelelő terméket és szolgáltatásokat kapja, amelyeket a haj molekuláris felépítése határoz meg.
Az EGYÉB, az év innovációja kategóriában lehet rá szavazni.

Authentic Beauty Concept Dry Shampoo – Textúrázó Száraz Sampon

Authentic Beauty Concept Dry Shampoo - Textúrázó Száraz Sampon
Könnyű, finom, púderes száraz sampon, amely texturizáló styling termékként is használható a haj telítettségének megteremtéséhez. Felfrissíti a haj stílusát, előkészíti a frissen mosott hajat, styling kontrollt és formázhatóságot biztosít. Aeroszolos, biológiai erjesztésű rizskeményítővel készült.
A HAJÁPOLÁS, hajformázó termék kategóriában lehet rá szavazni.

Authentic Beauty Concept Eau De Toilette

Authentic Beauty Concept Eau De Toilette
EDT bőrre és hajra, 25%-ban újrahasznosított üvegcsébe, klímasemleges dobozba csomagolva. A frissen mosott ruhák és púderes virágok aromáival kiemeli az egyedi karaktert. A termékkel a Plastic Bank nevű, az óceánok szennyezése ellen küzdő szervezetet támogatjuk. A Vegan Society tanúsítványával.
A GO GREEN, vegán termék kategóriában lehet rá szavazni.

Authentic Beauty Concept Refill Bar – Újratöltő állomás

Authentic Beauty Concept Refill Bar - Újratöltő állomás
Az újratöltő állomás meghosszabbítja az ,,egyszer használatos” műanyagflakonok élettartamát, így jelentősen csökkenti a további műanyaghulladék keletkezését. A hozzá való flakon 92%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és 85%-ban bió-alapú PE-címke (a polietilén megújuló alternatívája) kerül rá.
Az EGYÉB, az év innovációja kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció