Be sem akarsz majd menni a házba: íme a szezon 5+1 legszuperebb kerti dizájntárgya!

2021. április 26.
A kétezres években sokat változott a terasz funkciója: napjainkban immár közösségi térként tekintünk rá. Kertünket nemcsak nyáron, hanem egész évben használni szeretnénk pihenésre, baráti összejövetelekre és családi vacsorákra is. Korántsem mellékes így, hogy mivel rendezzük be! Mutatjuk hát, melyek a legjobb darabok ebben a szezonban a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont üzleteiben!

1.Vízálló kerti csoda

Az itthon a SpaTrend által forgalmazott Jati&Kebon gyártó Bari nevű kerti ülőgarnitúráját megnyerő, minimalista dizájnja mellett a kiváló minőség és a pártatlan kényelem vezényszavai jellemzik leginkább. A bútor Sunbrella márkájú szövetanyagának különlegessége, hogy a gyártás során a színes festékpigmentekkel átitatott pamutszálakat egy folyékony akrilréteggel is bevonják, így zárva beléjük a színt. A bútor szövete ezáltal nem csupán vízállóvá válik, de az UV-sugarak káros hatásainak is ellenáll.

2. Bioklíma

A Relax 2000 MB-150 kétmodulos bioklíma mindenkinek kellemes kikapcsolódást biztosít évszaktól és időjárástól függetlenül. A tetőszerkezet alumíniumlamellái motoros vezérléssel 135 fokban elforgathatók, így napszaktól függően állítható a fény intenzitása és a levegő szabad áramlása. Az integrált motoros működésű, vertikális árnyékolókkal nemcsak intim hellyé válik a kinti élettér, de a kerti konyhasarok és a kültéri bútorok is védve vannak az esőtől, széltől és az extrém napsugárzástól. A hűvös estéken pedig a biotüzelésű kandalló gondoskodik a melegről és a kellemes közérzetről.

3. Könnyű dizájn

Az IDdesignban kapható Estelle családot ízléses bútordarabok alkotják, amelyek csodálatos összképet adnak a teraszon vagy a kertben. A keretük feketére festett alumínium, amely rendkívül könnyű és rozsdamentes, a farészek pedig FSC minősítésű eukaliptuszból készülnek. Az Estelle család egy teljes széria, amely tartalmaz nappali összeállítást, étkezőasztalt, padot, nyugágyat, kis- és konzolasztalt egyaránt. A bútorok funkciói rugalmasan változtathatók, a konzolasztal szolgálhat dekoráció gyanánt, illetve növénytartóként vagy kinti konyhaként is.

4. Fény az éjszakában

A Desidea multibrand dizájnüzlet kínálatából két Plust márkájú szófát emelnénk ki, amelyeken kényelmesen elfér akár 2-3 fő is. Nem véletlen, hogy formára megegyeznek, hiszen a lyuggatott Airball kültéri kanapé a matt Gumball fantázianevű parafrázisa. Mindkettő világít a sötétben, előbbi többféle színben is.

Gumball

Airball

5. Technikailag is topon

Az idehaza a KARE által forgalmazott Nikki.Amsterdam termékei igazi jolly jokerek: LED-es világítótestek, pezsgősvödrök és bluetoothos hangszórók is egyben. A 2017-ben indított márka nem csak a menő dizájnjával hódít, a bőrfogantyús, matt műanyag kiegészítők technikailag is a topon vannak.

+1. Kígyózó szépség

A de Sede ikonikus DS-600-as kanapéja 1972 óta nyűgözi le a világot végtelenül kígyózó szépségével – azaz bármennyi fotelelemet hozzáadhatunk. Beköltözött már többek közt Tina Turner, Jerry Hall és Mick Jagger nappalijába is, valamint számos Bond-film sztárja lett. A félig kültérben – tető alatt – használható szövettel borított változata kiváló vendégfogadó ülőbútorrá teszi a teraszokon.

Promóció