A mindig passzoló fehérnemű: #nembajhaváltozol

2021. április 29.
A női test folyamatosan változik, egy olyan csoda, amely képes lekövetni a különböző életszakaszainkat: amikor nőiesedni kezdünk, amikor anyává válunk, amikor öregedni kezdünk, vagy amikor fogyunk, aztán hízunk. A sloggi Body Adapt kollekcióját nekünk, nőknek találták ki.

Hogyan képes egy melltartó követni a női test változásait? A sloggi Body Adapt fehérneműi adaptív zónák segítségével igazodnak a női test változásaihoz, lekövetve a hízást-fogyást és a havi mellméret-változást is. Ezek az adaptív zónák, amelyek a körmerevítőket helyettesítik a melltartókban, testhőre tökéletesen felveszik a test vonalát, kompromisszummentes kényelmet biztosítva. A Body Adapt fehérneműk lézervágott széleinek köszönhetően második bőrként simulnak a testre, és nem vágnak be.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

6 fotó megtekintése

A kollekciót itthon a márka éppen ezért egy különleges kampánnyal mutatta be. A sloggi #nembajhaváltozol kampánya során 13 különböző, egyedi és gyönyörű nőt kért fel, hogy mutassa be innovációját, és azt, hogy a női test alkattól, kortól és mérettől függetlenül gyönyörű, hiszen a nagykövetek XS-XL méret között minden aspektust bemutatnak. A nagykövetek rendkívül sokszínűek, így a kendőzetlenül őszinte képeikben magukra ismerhetnek a nők, és láthatják, hogy a tökéletlenségek tesznek minket tökéletessé.

sloggi_body_adapt_1

A sloggi nagykövetei között láthatjuk Iszak Eszti modell-műsorvezetőt, Dallos Bogi énekesnőt, Szentesi Éva írónőt, Molnár Szilágyi Szilvia és Szabó Hédi influenszert, Molnár Lainey illusztrátort, a „Nemakarokbeleszólni” alapítóit – Fancsikai Esztert és Bányainé Nagy Juditot, Szentjobbi Krisztát, aki öt gyermek édesanyja, és az önelfogadásra buzdító Szeretest oldal alapítóit, Visnyei Barbarát, Gőbel-Szabó Szandrát, Czukor-Szabó Anettet és Hajdú Zsófiát. A kampányt Debreczeni Zita fotózta.

A Body Adapt melltartók három különböző fazonja között mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A belebújós Bralette enyhe tartással és divatos hosszított fazonban érkezik, a Soft Bra egy hátul kapcsos, dekoratív V kivágású, közepes tartást biztosító melltartó, míg a T-shirt Bra biztos tartást ad, valamint könnyű szivacspárnáinak köszönhetően még egy feszülős póló alól sem látszik át.

  1. Body Adapt Bralette melltartó, 11 999 Ft és Body Adapt Hipster alsó, 5999 Ft 2. Body Adapt Soft Bra melltartó, 13 999 Ft és Body Adapt Mini alsó, 5999 Ft 3. Body Adapt T-Shirt Bra melltartó 14 999 Ft és Body Adapt High Leg Brief alsó, 5999 Ft
NEM BAJ, HA VÁLTOZOL, SŐT...! Küldj egy kedves üzenetet, töltsd fel, és legyen tiéd a 30 darab Body Adapt melltartó egyike, amely testhőre tökéletesen felveszi az alakod formáját. Itt az ideje, hogy te is meglásd a csodálatos, rengeteg változásra képes tested szépségét, így most a sloggi arra bíztat, hogy a post-it-re, amelyet például megtalálsz a 2021/3-as Marie Claire magazin 30. oldalán is, írj egy kedves üzenetet magadnak vagy a barátnődnek, ragaszd fel a tükörre, majd készíts egy képet. Töltsd fel az Instagramra, jelöld be rajta a @sloggi_hungary profilt, és használd a #nembajhaváltozol hashtaget. Bővebben a nyereményjátékról ITT olvashatsz.

Bővebb infót találsz a sloggi Instagram és Facebook-oldalán!

Promóció

Olvass tovább!