Limitált kollekcióval ünnepli 10. szülinapját az Answear

2021. május 27.
A Happy Birthday most nekik szól, a limitált kollekcióik viszont nekünk készültek!

10 éve, hogy elindult az Answear, a kerek évfordulót pedig nem akármilyen limitált kollekcióval ünnepli. Az answear.LAB mellett a Guess és Hugo márkákkal közösen készítették el meglepetéseiket, alkalmi szetteket és vagány otthoni kedvenceket is találhattok.

Out-of-home party

Kávézótól a romkocsmáig, rooftop bártól a Duna-partig, bárhová is terveztek barátaitokkal egy laza estet, a csini szerelést ne mismásoljátok el! Több hónapnyi megvonás után jár nekünk a dögös szerelés, aminek kulcsdarabjait ott találjuk az answear.LAB limitált, Dare to dream fantázianevű kollekciójában.

Bőrszettek, a derekat hangsúlyozó szoknyák, széles szárú nadrágok, viszkóz és selyem keverékéből készült lágy, érzéki ruhák, valamint batikolt, oversized ingek is megtalálhatóak a kollekcióban. Kiegészítőkből sincs hiány, kézzel készített bőrövek és szemet gyönyörködtető kézitáskák közül válogathatunk. A klasszikus sziluettek kifinomult színpalettán mozognak: törtfehér, bézs, karamell, pasztellkék és fekete.

Tudtad?
Ma már több mint 350 márka divatajánlásait találhatod meg az Answear webshopjában.

Home party

A szezon legmenőbb melegítői várnak ránk a Hugo márkával közös limitált kollekcióban, aminek extrája, hogy a pulóverek és joggerek mind uniszex stílusban készültek. A szettek csak az Answear oldalán érhetők el, mint ahogy a Guess pólói is, amik feliratozása kétszeresen is egyedi.

Azon európai országok zászlajának színeivel és a fővárosok neveivel készült, ahol az Answear jelen van. Igazi alapdarabok, farmeres szettek fő pártfogói, de van egy olyan érzésünk, hogy libbenős szoknyával is szuperül mutatnak. 

Promóció

Ezt olvastad már?