Ajándéktippek nőknek az answear.hu-tól

2020. december 10.
A karácsonyi stílus idén teljesen új arcát mutatja meg. A legjobb ajándékötleteket gyűjtöttük csokorba, amivel akár magadat is meglepheted. A fiatalos, modern szetteket az answear.hu online divatwebáruház kínálatában találod meg.

Attól még, mert ez a karácsony más lesz, nem kell, hogy a stílusunk unalmas legyen. Az answear.hu kínálatában található szettek a klasszikus és extravagáns irányzatok keveredése egy kis streetwear csavarral. Természetesen az idei év legmenőbb trendjei is inspirációul szolgáltak.

Mivel az idei ünnepi időszak más lesz mint az eddigiek, érdemes kicsit feldobnunk a hangulatunkat. Most itt a lehetőség, hogy kísérletezzünk és új dolgokat próbáljunk ki. Bátran kombináljuk a sneakereket metálfényű kabátokkal, vagy a megszokott póló-farmer kombó helyett elegáns darabokkal viseljük. Ne félj az állatmintáktól, a retró pulcsiktól vagy a fényes anyagoktól. Töltsd ezt az ünnepet úgy, ahogy mindig is akartad. Maradj pozitív, légy humoros és értékeld, hogy a szeretteid vagy barátaid körében lehetsz.

Mutatjuk a kedvenceinket:

  1. Medicine sál Basic 7710 Ft 2. Medicine Bambusz bögre 3480 Ft 3. Medicine kozmetikai táska 5170 Ft 4. Karl Lagerfeld bőr bakancs 100 990 Ft

  1. Karl Lagerfeld fülbevaló 24 990 Ft 2. Medicine óra 6860 Ft 3. Medicine bőr kesztyű basic 10 990 Ft 4. Mango kézitáska Bayona 7995 Ft

    A webshopot ITT találod!

    Promóció