Éjszakai szépülés

2021. június 09.
Lezajlott a Revitalift termékcsalád legújabb éjszakai szérumának közönségtesztje, az eredmények pedig magukért beszélnek.

A retinoidok családjának tagjait a bőrgyógyászati praxisban már évtizedek óta használják különböző bőrbetegségek gyógyítására. Szerteágazó hatásukról és biztonságosságukról már kellő tapasztalat gyűlt össze ahhoz, hogy bevezessék őket lakossági használatra is.

„A retinol a bőrünk számára igazi anti-aging hatóanyag, amely felgyorsítja a bőr megújulási folyamatait – magyarázza dr. Gyöngyösi Nóra PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos. – Rendszeres használatával a bőr feszesebbé, egyenletesebbé válik, a ráncok mélysége csökken, és hatására a bőrön kialakult pigmentfoltok is halványodnak.”

dr. Gyöngyösi Nóra PhD bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos

Ez a szuper hatóanyag került a Revitalift új éjszakai szérumába is, amelyet az utóbbi időszakban százan tesztelhettek a mariclaire.hu felhívásának jóvoltából. A tesztelésben résztvevők nem csupán a termék kimagasló hatékonyságáról számoltak be, tapasztalataik alapján a tiszta retinolt tartalmazó szérum rendszeres használatától bőrük hidratáltabb, puhább tapintású lett. „A teszteredmények egyértelműen pozitívak voltak – mondja a szakorvos. – Örülök, hogy a bőrgyógyászatban sikerrel alkalmazott retinol már a nagyközönség számára is elérhető.”

„Első alkalommal az arcom bizsergett, ezért egy napot kihagytam, majd újra használtam, és ez az érzés megszűnt. Később már minden este alkalmaztam. A bőröm élettel telinek, teltebbnek és feszesebbnek tűnt tőle. Nem okozott semmilyen irritációt, pedig nekem igen érzékeny bőröm van. A mimikai ráncaim mélysége is csökkent.” Anna 45

97% MÁSOKNAK IS AJÁNLANÁ
87% NAGYON ELÉGEDETT VOLT A TERMÉKKEL
90% KELLEMES ÉRINTÉST TAPASZTALT
71% HIDRATÁLTABB BŐRRŐL SZÁMOLT BE
62% FESZESEBB LETT A BŐRE
88% SZERINT ILLATA FRISS ÉS KELLEMES
77% HETENTE TÖBBSZÖR IS HASZNÁLTA A SZÉRUMOT

REVITALIFT LASER ÉJSZAKAI SZÉRUM TISZTA RETINOLLAL 5599 Ft
A L’Oréal Paris újdonsága alvás közben segít regenerálni, láthatóan feszesebbé, fiatalosabbá, hidratáltabbá varázsolni az arcbőrt. A Revitalift Laser tiszta retinolt tartalmazó éjszakai szérumhoz – mivel igen hatékony készítményről van szó – óvatosan és fokozatosan kell hozzászoktatni a bőrünket. Az alkalmazás gyakoriságát hétről hétre növeljük, reggelente pedig használjunk mellé fényvédőt is.

Promóció