Marie Claire Beauty Awards: szavazz 2021 legjobb szépségtermékeire!

2021. május 10.
Megindult a verseny a Marie Claire Beauty Awards indulói között, a döntésbe pedig a szakmai zsűri mellett a közönségnek is van beleszólása. Válasszuk ki együtt a kozmetikumok legjavát!

Egy hónapja van a szakmai zsűrinek és olvasóinknak, hogy megtalálják az itthon kapható legígéretesebb, leghatékonyabb, leginnovatívabb szépségtermékeket. A szakmai zsűriben olyan nevek kaptak helyet, akik már évek óta aktívan tevékenykednek a szépségszektorban, így nagy tapasztalattal vágnak bele a pontozásba. Páll Adrienn, a Newschool of Makeup alapítója és vezető sminkoktatója, dr. Philips-Csernus Krisztina esztétikai bőrgyógyász és Dóczy Júlia, a Marie Claire magazin szépségszerkesztője a következő hetekben több száz terméket tesztel, hogy közösen választhassák ki a legjobbakat.

beauty-awards-nyito

A főbb kategóriákon túl, mint bőrápolás, hajápolás, testápolás, parfümök és sminktermékek, a szívünkön viseljük a fenntarthatóság ügyét is, ezért hoztuk létre a Go Green kategóriát. Az itt induló versenyzők természetes, bio, zöld, vegán összetevőkkel büszkélkedhetnek, vagy éppen környezetbarát csomagolásuk miatt nevezhettek az adott csoportba. És ha mindez még nem lenne elég, díjazzuk például a legjobb webshopot, de a leginnovatívabb szépségkütyüt is.

A te véleményed is számít

Nem kizárólag a szakmai zsűri fog dönteni, nagyon kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére is. A közönség – online szavazatai segítségével – szintén díjakat oszt ki az összes kategóriában. Ha szeretnél részese lenni ennek az izgalmas megmérettetésnek, add le a szavazatod kedvenceidre.

A szavazás menete

A szavazatodat 2021. május 10. – június 10. között adhatod le az alábbi linken:

https://marieclaire.hu/beautyawards-szavazas/

A szavazók között 20 db annamaria pap GWEN púderrózsaszín kozmetikai táskát sorsolunk ki.

A Marie Claire Hungary Beauty Awards 2021 pályázatunk névadó támogatója a Garmin, támogató partnere pedig a Rowenta.

beauty-awards-logo

Promóció