Marie Claire Beauty Awards: szavazz 2021 legjobb szépségtermékeire!

2021. május 10. |

Megindult a verseny a Marie Claire Beauty Awards indulói között, a döntésbe pedig a szakmai zsűri mellett a közönségnek is van beleszólása. Válasszuk ki együtt a kozmetikumok legjavát!

Egy hónapja van a szakmai zsűrinek és olvasóinknak, hogy megtalálják az itthon kapható legígéretesebb, leghatékonyabb, leginnovatívabb szépségtermékeket. A szakmai zsűriben olyan nevek kaptak helyet, akik már évek óta aktívan tevékenykednek a szépségszektorban, így nagy tapasztalattal vágnak bele a pontozásba. Páll Adrienn, a Newschool of Makeup alapítója és vezető sminkoktatója, dr. Philips-Csernus Krisztina esztétikai bőrgyógyász és Dóczy Júlia, a Marie Claire magazin szépségszerkesztője a következő hetekben több száz terméket tesztel, hogy közösen választhassák ki a legjobbakat.

beauty-awards-nyito

A főbb kategóriákon túl, mint bőrápolás, hajápolás, testápolás, parfümök és sminktermékek, a szívünkön viseljük a fenntarthatóság ügyét is, ezért hoztuk létre a Go Green kategóriát. Az itt induló versenyzők természetes, bio, zöld, vegán összetevőkkel büszkélkedhetnek, vagy éppen környezetbarát csomagolásuk miatt nevezhettek az adott csoportba. És ha mindez még nem lenne elég, díjazzuk például a legjobb webshopot, de a leginnovatívabb szépségkütyüt is.

A te véleményed is számít

Nem kizárólag a szakmai zsűri fog dönteni, nagyon kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére is. A közönség – online szavazatai segítségével – szintén díjakat oszt ki az összes kategóriában. Ha szeretnél részese lenni ennek az izgalmas megmérettetésnek, add le a szavazatod kedvenceidre.

A szavazás menete

A szavazatodat 2021. május 10. – június 10. között adhatod le az alábbi linken:

https://marieclaire.hu/beautyawards-szavazas/

A szavazók között 20 db annamaria pap GWEN púderrózsaszín kozmetikai táskát sorsolunk ki.

A Marie Claire Hungary Beauty Awards 2021 pályázatunk névadó támogatója a Garmin, támogató partnere pedig a Rowenta.

beauty-awards-logo

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Magazin

Csak egy levél, de benne van az élet börtön

Csak egy levél, de benne van az élet

Ezek Magyarország felfedezésre váró, titkos tavai Gyilkos-tó

Ezek Magyarország felfedezésre váró, titkos tavai