Takarékos, kényelmes és vonzó: itt a megújult Jaguar F-PACE

2021. június 09.
A 2017-ben a világ legszebb és legjobb autójának egyaránt megválasztott F-PACE 2021-ben kívül-belül megújult. Minden idők legpraktikusabb Jaguar sportautója új formájában hatékonyabb, kifinomultabb és biztonságosabb, emellett minden eddiginél több kényelmi funkciót nyújt vezetőjének.

Jaguar F-PACE

A sportos teljesítményével és tágas tereivel a SUV-ok közé kívánkozó, kifinomult formavilágával és elegáns belső kivitelezésével a megszokott terepjáró-feelingtől azonban fényévekre lévő F-PACE nemcsak megjelenésével hódít. A műszaki szempontból minden elemében ultramodern Jaguar gondoskodik utasai biztonságáról, eközben lenyűgöző menetképességeinek köszönhetően bármilyen úton, bármely időjárási viszonyok között helyt áll.

Szemet gyönyörködtető vonalvezetés

Az F-PACE azonnal felismerhető profilja nyomban elnyerte a szakma és a közönség tetszését, a továbbfejlesztett formaterv pedig az eddiginél is határozottabb sziluettet kölcsönöz az autónak, ugyanakkor megmaradt a SUV-ok szögletes, robosztus formavilágával szembemenő, kecses és könnyed, tipikusan F-PACE-es vonalvezetés.

Jaguar F-PACE

Kényelem az egész családnak

A könnyedén „belakható”, kompakt külső méreteihez képest rendkívül tágas F-PACE gyorsan az egész család kedvencévé válik, szépségesen megmunkált belső tere pedig az eddigieknél is exkluzívabb utazási élményt nyújt. Kifinomult részletek, prémium anyagok és könnyedén kezelhető funkciók széles köre teremt pihentető környezetet minden utas számára. Az utastéri levegő ionizálás jobb légminőséget szavatol: a Nanoe technológia eltávolítja az allergén anyagokat, valamint semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Jaguar F-PACE

Teljesítmény, takarékosan

A Jaguar legkorszerűbb dízel és benzines motorválasztéka mellett izgalmas újítást jelent a Plug-in Hybrid hajtáslánc megjelenése ebben a kategóriában is. A hálózatról tölthető benzin-elektromos hibrid nemcsak 404 lóerős csúcsteljesítménye miatt figyelemreméltó, hanem akár 53 km tisztán elektromos hatótávolsága okán is. Ezzel a teljesítménnyel nemcsak a napi városi ingázás oldható meg takarékos és fenntartható módon, de hosszabb utakra is bátran indulhatunk, hiszen a töltés csökkenésével autónk észrevétlenül kapcsol át benzines hajtásra.

Jaguar F-PACE

Biztonságos útitárs

Könnyű manőverezhetősége mellett az új F-PACE a legkorszerűbb vezetőtámogató technológiák terén is élen jár. A választható sávtartó és parkolási segéd mellett említést érdemel a kiszállás-felügyelet funkció, amely az ajtó nyitásakor figyelmezteti az utazókat, ha közeledő autót vagy kerékpárost észlel. A kategóriában első ízben alkalmazott aktív útzajcsillapítás folyamatosan méri és semlegesíti a menetzajokat, csökkentve ezzel a vezető fáradékonyságát. A korábbinál másfélszer nagyobb HD érintőképernyőn keresztül egyszerűen és gyorsan érhetőek el a leggyakrabban használt funkciók. Ugyanitt pár mozdulattal az útviszonyokhoz vagy vezetési stílusunkhoz tudjuk igazítani az autó menettulajdonságait, könnyedén megszelídítve akár a legvadabb terepet is.

További információ ITT!

Promóció

Olvasd el ezt is!