Stílusosan nappal és éjszaka

2021. június 24.
Végre beköszöntött a várva várt nyár. A nappalok hosszabbak, az éjszakák kellemesen melegek és izgalommal teliek. A két napszak kontrasztja másképp és talán még inkább érvényesül, mint az év egyéb időszakaiban. SUMMER DAYS & NIGHTS – a SPARK by Pelote nyári válogatása nevében hordozza a napsütéses nappalok könnyed eleganciáját és a szenvedélyes éjszakák sejtelmes hangulatát.

A SPARK by Pelote erre a szezonra klasszikus színvilágú ékszereket készített. A kék különböző árnyalatai nappalra fehérrel és gyöngyházzal keverednek a vízparti életérzést, a mediterrán kikötők hangulatát és a tengerek színvilágát idézve. Az este beköszöntével a kékből fekete lesz, amely ragyogó kristályokkal, arannyal és ezüsttel kombinálva varázsol belőlünk éjszaka hercegnőjét, felelevenítve a múlt század 20-as éveinek akkoriban forradalmian modernnek számító hangulatát. Drága- és féldrágakövek, szikrázó Swarovski kristályok és gyöngyök 925-ös ródiumozott ezüsttel párosítva  képezik az alapját az aprólékos kézimunkával született, különleges ékszereknek. A gyöngy minden korban a női szépség, az ízlés és az elegancia megtestesítője volt, így kiváló alapanyag ahhoz, hogy viselőjét valóban kortalanná és stílusossá varázsolja.

Időtlen és klasszikus darabok, amelyeket újra és újra viselni szeretnél, és amelyekben egész nyáron, minden napszakban SZIKRÁZhatsz. SPARK Yourself! – SZIKRÁZZ

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

11 fotó megtekintése

Promóció