Ilyen táska illik az egyes csillagjegyekhez

2021. március 21.
Nem kell hinnünk a horoszkópban ahhoz, hogy eljátsszunk a gondolattal, vajon mennyire passzol hozzánk az a táska, amit a csillagok javasolnak a személyiségtípusunk alapján. A szorgos és praktikus Bakoknak okos megoldásokra, az olyan művészlelkeknek, mint a Halak, nyugodt textúrára van szüksége.

A végtelen variációk tárházában azonban nem árt egy kis segítség, amit a csillagok adhatnak, hogy könnyebben válasszunk olyan táskát, amit sokáig és szívesen viszünk magunkkal, bárhova is kelljen mennünk.

Kos (március 21. – április 19.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A Kosok soha nem elégednek meg a hátsó üléssel. Olyan táskára van szükségük, ami lépést tart a végtelen energiájukkal, nem kell gondolkozniuk, mit hol találnak benne, hiszen a csillagjegy szülötteinek időbeosztása roppant szoros. Emellett nagyon fontos az is, hogy a táska ne csak praktikus, de szép legyen, így egy levendulaszínű bőr, amelybe a laptop épp úgy belefér, mint az edzőruha, tökéletes választás a Kosok számára.

Bika (április 20. – május 20.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A minőség és a praktikum a két legfontosabb a csillagjegy szülöttei számára, amikor táskát választanak. A puha bőr vörösesbarna árnyalatban évekig a legjobb barátja lehet a Bikáknak.

Ikrek (május 21. – június 20.)

taska-csillagjegy-horoszkop

Az éremnek mindig két oldala van: egyrészt fontos, hogy egy puha, mindent elrejtő táska legyen, ami tökéletes a mindennapokra, ugyanakkor látványos és menő legyen, amire mindenki felfigyel az Ikrek környezetében. A korall vagy vöröses árnyalatú, hatalmas, vállra akasztható táska megfelel minden olyan igénynek, melyet a csillagjegy szülöttei támasztanak. 

Rák (június 21. – július 22.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A legempatikusabb és leghűségesebb csillagjegy, így egy hatalmas, valódi bőr vállra akasztható táska passzol hozzá legjobban, ami hosszú ideig vele marad, és az évek csak érlelik, de nem fognak rajta. Bárhová magukkal vihetik a Rákok, és a bőr megőrzi a közös élmények emlékét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

taska-csillagjegy-horoszkop

Bárcsak mindannyiunknak annyi önbizalma lenne, mint az Oroszlánoknak! Nem meglepő, hogy a csillagjegy szülöttei táskából is minél látványosabbat, minél játékosabbat választanak, ami nemcsak egy randivacsorához tökéletes és az elegáns ruhához illik, de a hétvégi sétához is megfelelő. Az izgalmas színek, kissé szokatlan formák és csatmegoldások tökéletes válsztást jelentenek az Oroszlánoknak, hiszen garantáltan felfigyelnek az emberek a táskájukra, és rengeteg bókra számíthatnak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A csillagjegy szülöttei mindennél többre értékelik a praktikus megoldásokat, és mindent a munkájuknak rendelnek alá. Olyan táskára van szükségük, ami megbízható, strapabíró és megfelel a mindennapos funkciókhoz. Ám emellett igazi gyengéd lelkek a Szüzek, így bármilyen praktikus és okos táskáról is legyen szó, miért ne választanák ezt a személyiségükhöz remekül illő pasztellrózsaszín színben?

Olvastad már?

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A folyton tépelődő Mérlegek számára igazi kihívást jelenthet a megfelelő táska kiválasztása, mivel nehezen határozzák el magukat, hogy a dizájnos rövidpántos, vagy a praktikus és aranyos vállon átvetős táskát válasszák. Ha mindkettőt nem is lehet, válasszanak olyan darabot, aminek a füle szabadon variálható, így mindig hangulatuknak és a funkciónak megfelelően állíthatják be.

Skorpió (október 23. – november 21.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A csillagjegy szülöttei nem szeretik a túl bonyolult megoldásokat, imádják az őszinte, egyszerű darabokat táskában is, nem csak az őket körülvevő emberekben. Egy sima, fekete, hosszú pántos táska sosem okoz csalódást, és minden évszakban remekül kihasználható. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A nyughatatlan, kalandvágyó Nyilasok mindenképp hátizsákot válasszanak, hogy legyen mindig két szabad kezük, az aktuális felfedező útjuk közepette. Ám nem kell ragaszkodni a túrahátizsákhoz, egy csodás bőrtáska ugyanolyan hű társuk lehet a városi sétákon.

Bak (december 22. – január 19.)

taska-csillagjegy-horoszkop

Klasszikus és időtlen darabok illenek a hagyományokat erősen tisztelő Bakokhoz. Válasszanak meleg árnyalatú bőrből készült táskát, amely bármilyen öltözékhez remekül illik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A kedves és finom természetű, félénk Vízöntők imádják az extravagáns darabokat. Válasszanak olyan táskát, amelyre elég ránézniük, hogy megnyugodjanak: egyrészt elég nagy ahhoz, hogy minden beleférjen, így efelől nem kell aggódniuk, másrészt bájos pasztellszíne simogatja a lelküket.

Halak (február 19. – március 20.)

taska-csillagjegy-horoszkop

A csillagjegy szülötteinek a víz a minden. Egy fonott táskával pedig egész évben úgy érezhetik magukat a Halak, mintha a strandon lennének. Ráadásul ezek a darabok változatosan díszíthetők, így a csillagjegy szülöttei művészi hajlamaikat is érvényesíthetik rajtuk.

Forrás: PureWow Fotó: Unsplash

Olvass tovább!