Karórával a stressz ellen: ez az igazi szabadság!

2021. augusztus 02. |

A nyáron is tornyosulnak előtted a feladatok, agyadra megy a hőség, testileg-lelkileg úgy érzed magad, mint egy túl sokszor kimosott zokni és egy túlfűtött kazán keveréke? Csatold fel a HUAWEI új okosóráját: bár furcsa, de ez segíteni fog!

Egyre többet hallhatunk úgynevezett “menedzser-betegségekről”, amelyekkel tulajdonképpen egy sor nagyon komoly tünetet foglalnak össze az egészségügyi szakemberek. Ezek az olyan pszichológiai jelenségektől, mint a kiégés és a stressz, olyan fizikai szimptómákig terjednek, mint a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, és komoly rizikót hordoznak az infarktus vagy a stroke esélyeinek növelésével. A mai életmódnak, a sokfelől ránk szakadó feladatoknak, a modern világ körülményeinek láttán nem is csoda, hogy idáig jutottunk, és olyan jó lenne, ha mindig lenne mellettünk valaki, aki a bajok legkisebb jelére azt mondaná: most lassíts, most figyelj oda.

“Emberi” formában persze nehéz olyasvalakit találni, aki tényleg minden pillanatban képes az összes testi-lelki bajunkra figyelmeztetni, de szerencsére van megoldás, nem is akármilyen: a HUAWEI nemrég bejelentett, HUAWEI Watch 3 sorozatú okosórái ugyanis amellett, hogy természetesen a legmodernebb kommunikációs és szórakoztató funkciókkal lettek felvértezve, igazi társak lehetnek az egészségünk megőrzésében és a sportban is.

Az óra, ami mindig figyel rád

A modern és elegáns kialakítású HUAWEI Watch 3 kényelmesen öleli körbe a csuklódat, és folyamatosan monitorozza az életfunkcióidat, így még akkor is figyelmeztethet egy sor rizikófaktorra, amikor te magad nem figyelsz, például azért, mert rohansz valahová vagy épp elmerültél a munkában. A beépített bőrhőmérséklet-figyelés például jelez, ha a bőröd túlmelegszik, akár láz, akár a megerőltetés, akár a nyári kánikula miatt, így gyorsan tehetsz azért, hogy lehűtsd magad.

A véroxigénszint mérése szintén nagyon hasznos és egy csomó betegséget előzhetünk meg ezen értékek ismeretében. Emellett a szívritmust is egy továbbfejlesztett technológiával méri, és akkor is azonnal kapcsol, ha véletlenül elesnél: ilyenkor rögtön felajánlja, hogy segélyhívást indíts.

A mozgás szabadsága

Az óra különféle mérési funkcióival akár heti összesítéseket is láthatunk arról, hogyan alakult a stressz-szintünk, a pulzusunk, de azt is megmutatja, mennyire pihentető az alvásunk. Ha pedig valamilyen mozgással szeretnénk felturbózni az egészségünket, a HUAWEI Watch 3 teljes értékű fitnesz-tanácsadóvá alakul: több mint 100 mozgásformát ismer, közülük 19-et profi edzőként képes segíteni, és a leggyakoribb hat mozgást automatikusan is felismeri. A statisztikákat aztán a mobilon is böngészheted a HUAWEI Egészség alkalmazásban, de a telefont nem kell magaddal vinned futáshoz vagy más sporthoz, hiszen az eSIM technológiával a HUAWEI Watch 3 is képes hívásokat indítani és fogadni,  és eltévedni sem hagy a fejlett helymeghatározó funkcióinak köszönhetően.

A HUAWEI Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig 21 napig bírja egy feltöltéssel, míg a HUAWEI Watch 3 okos üzemmódban három, ultrahosszúban pedig tizennégy napig működik, így nem leszel töltőhöz kötve sem: bárhová mész, a HUAWEI új okosórái teljes szabadságot adnak, miközben figyelnek arra, hogy minden szinten jobban legyél. A vadonatúj HarmonyOS rendszerrel ellátott, rozsdamentes acélvázra épülő órák új, ötletes módokon kezelhetőek, emellett elegáns és modern viseletként jelennek meg a csuklón, ezért akár egy hosszú munkanap közben, a tárgyalás közepén, de később a sportolás közben és még az alvás alatt sem akarod majd levenni – ezt pedig a kis eszköz azzal hálálja meg, hogy úgy figyel rád, mint még senki más.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Markáns borok, művészi és nőies jegyekkel bor

Markáns borok, művészi és nőies jegyekkel