Te is szavazhatsz a legjobb fodrász alkotására!

2021. szeptember 08.
Nemcsak a szakmai zsűri döntheti el, hogy az idei L'Oréal Professionnel Style & Colour Trophy verseny magyarországi, nemzeti döntőjén ki legyen a befutó. Most mi is szavazhatunk a legjobb hajkölteményre.

A French Balayage az egyik legfelkapottabb hajtrend manapság. Nem véletlen, ugyanis a világosítás egyik legtermészetesebb módja, legyen szó akár szőke, akár barna hajról. Éppen ezért is lett a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy 2021 témája a French Balayage.

A verseny első lépéseként a fodrászoknak egy 6 képből álló pályamunkát kellett beadniunk, hogy bekerülhessenek a versenybe. Magyarországon összesen 37 fodrász 50 pályamunkát adott le. Ezek közül választotta ki a L’Oréal Professionnel azt a 6 fodrászt, aki augusztus 26-án részt vehetett a magyarországi, nemzeti döntőn. A bemutatón a versenyzők egy másik modellen készítették el a French Balayage munkájukat, a szakmai zsűri és az L’Oréal Professionnel oktatói csapata pedig a helyszínen pontozott, amelynek eredménye szeptember 15-én lesz nyilvános.

A zsűri tagjai Zsiga Renáta (L’Oréal Professionnel Nagykövet), Zsidró Tamás (L’Oréal Professionnel Nagykövet), Dancsó Erika (L’Oréal Professionnel ID Artist), Dóczy Júlia (Marie Claire szépségszerkesztő) és Hansági Dorka (Fodrászinfó főszerkesztő) voltak.

A teljes munkafolyamatra (természetesen sminkkel és stylinggal együtt) összesen 5 óra állt a versenyzők rendelkezésére. A folyamatról és a munkáról készült egy 0.55 mp-es videó is, illetve, előtte és utánna képek.

A zsűri és a L’Oréal Professionnel oktatói csapatának szavazatai mellett a nagyközönség felé is megnyílik a szavazás lehetősége a Style & Colour Trophy oldalán. Mi is szavazhatunk, hogy kiderüljön, ki az  magyar fodrász, aki képviselheti hazánkat a nemzetközi versenyen, és hírét viheti a nagyvilágba a magyar fodrászoknak. A hat versenyző, Tellér Henrietta, Lukács Panni, Pálya Bence, Pfaff Dóra, Tóth Márk és Zana Erzsébet munkáját a galériában nézhetitek meg, hogy aztán eldönthessétek, nektek melyik tetszik a legjobban.

Kattints a képre a galériáért!

7 fotó megtekintése

Szeptember 15-én négy díjat osztanak ki: Magyarországi győztes, A legjobb Francia Styling, A legjobb előtte-utána, A közönség kedvence.

Szavazni szeptember 12. és 14. (éjfél) között tudsz a Style&Colour Trophy oldalán regisztráció után, az e-mail címed megadásával.        

 

Promóció