Magabiztosan, egész nap!

2021. szeptember 14.
Az ősz beköszöntével egyre többen térnek vissza az irodákba és kezdenek újra társaságba, színházba járni. A több hónapnyi otthon töltött idő után azonban sokan kényelmetlenül érzik magukat, amikor újra fel kell venniük a régi kedvenc ruháikat. Számukra fejlesztett ki a Triumph egy új, innovatív és rendkívül modern kollekciót, a Shape Smartot.

A Triumph számára mindig is elsődleges szempont volt a kényelem, a formálás és a megfelelő tartás biztosítása. Az újonnan piacra dobott Shape Smart kollekció azonban még ezen is túlmutat, hiszen nem megváltoztatni akarja a nők alakját, csak kiemelni a természetes szépségüket, és segíteni őket abban, hogy elfogadják, semmi probléma sincs azzal, hogy a testük folyamatosan változik. Emellett a kollekció darabjai meglepően kényelmesek, akár egész nap viselhetők, így akár az esti színház vagy egy baráti vacsora előtt sem kell hazarohannunk átöltözni.

Hogyan formálódjunk okosan?

A Shape Smart kollekció bodykat, melltartókat és csinos alsóneműket tartalmaz, melyek tökéletesen rásimulnak a testre, miközben maximális tartást garantálnak. A melltartók egyedi jellemzője a 4D szivacsos kosár, mely észrevétlen tartást biztosít, miközben tökéletesen formálja a dekoltázst is. A testet lágyan körülölelő darabok kialakítása lehetővé teszi, hogy mérettől és alkattól függetlenül minden nő számára maximális kényelmet nyújtsanak, miközben formálják az alakot. A Shape Smart kollekció rugalmas anyagának köszönhetően alkalmazkodik minden testformához, alkattól függetlenül, légáteresztő képességének hála pedig egész nap kényelmes viseletet biztosít.

„Az utóbbi hónapokban kicsit elkényelmesedtem, a legtöbb napomat a jóganacimban töltöttem a számítógépem előtt, úgyhogy amikor kiderült, hogy ősszel újra visszatérünk az irodába, örültem, hogy végre lesz hova felvennem az elmúlt hónapokban online vásárolt ruhákat – kezd bele nevetve Márti, aki egy nemzetközi cég marketingeseként dolgozik. – Abba bele sem gondoltam, hogy a kényszerű bezártság alatti sorozatnézés és nassolás megtette a hatásást, és egyik ruha sem úgy áll, mint korábban. Úgyhogy most újra elkezdtem sportolni, és beszereztem egy Shape Smart bodyt, hogy ismét magabiztosnak érezhessem magam a bőrömben. Először csak egy nagyon fontos meetingre vettem fel, mert tapasztalatból tudom, hogy az alakformáló fehérneműk viselése pár óra után maga a pokol: bevágnak, kidörzsölnek, olyan, mintha kalodába zárná az ember az egész testét. Úgy terveztem, hogy ha végeztem, a mosdóban leveszem magamról, és a nap többi részét a kedvenc, kényelmes Triumph fehérneműmben töltöm, de a Shape Smart body egyszerűen annyira észrevétlenül simult rám, hogy csak otthon jutott eszembe, egész nap abban voltam. Azóta beszereztem még néhány darabot, a kedvencem a 4D szivacsos melltartó, amely a speciális pántjainak köszönhetően nem vág be a hát és a kar alatti bőrbe, mégis segít egy mutatósabb sziluettet kialakítani, így egy szűk felsőben is jól érzem magam.”

Egyedülálló innováció

A széria az alakformáló bodyk, trikók és alsóneműk nélkül nem lenne teljes, így ezen kategóriák darabjainak kialakításánál is új dizájnokat és úttörő technológiákat alkalmaztak.

„Ez a kollekció az alakformálás új korszakát hozza el, a nők igényein alapszik, kihangsúlyozza az alakjukat, miközben maximális kényelmet nyújt, amelyet egy, jelenleg számukra elérhető termék sem”– nyilatkozta Sian Thomas, a Triumph Kreatív Design területének globális vezetője a termékcsaládról.

A Shape Smart egy új kezdetet jelent, nem csak a Triumph, de minden nő számára: ténylegesen a vevők igényei szerint készült, így a nők viselésükkel természetesebb, puhább és kényelmesebb élményt kapnak. A Triumph Shape Smart gyengéd támogatással segíti a nőket abban, hogy megszeressék a saját idomaikat.

Nézd meg a galériát!

12 fotó megtekintése

Promóció

Olvass tovább!