Kicsi, nagy, kerek, telt, nehéz, könnyű – a női mell sokszínűsége

2020. március 08.
Milyen a tökéletes melltartó? Amelyik minden mellformára és méretre tökéletesen illeszkedik? Évszázadok óta erre keresik a nők a megoldást.

A Triumph legújabb kutatásai* bebizonyították, hogy a mellek mérete nemcsak egyénenként változik, de hétből tíz nő állítja: a mellmérete folyamatosan változik a hetek, hónapok, évek során. Erre a problémára kínál megoldást a Triumph Design For Life kollekciójából elsőként bemutatott okosmelltartója, amely nemcsak hibátlanul követi viselője mellméretét és alakját, hanem az idő múlásával alkalmazkodik is annak változásaihoz.

A Triumph innovatív Fit Smart melltartója a női mellméretek különbözőségeire, változásaira kínál megoldást, a legkényelmesebb érzést nyújtva viselőjének. Ezt a „okos” melltartót tesztelték hírességeink: többek között Mádai Vivien, Tatár Csilla, Epres Panni, Lilu, Varga Iza és Holdampf Linda is Fit Smartba bújt egy exkluzív fotózáson.

„Imádom, hogy a Triumph mindig előrukkol valami újdonsággal, innovatív megoldással. A Fit Smart minden alkalommal tökéletes választás, próbáltam már hosszú repülőúton, hivatalos vacsorán, sőt, jógáztam is benne. Egész nap viselhetem, miközben el is felejtem, hogy rajtam van, annyira kényelmes. Azt tudja, amit ígér, és amit minden melltartónak tudnia kellene” – osztotta meg tapasztalatait Mádai Vivien, aki mellett több híresség is kipróbálta a Triumph legújabb innovációját a Mystery Hotelben szervezett exkluzív fotózáson.

Annoni Zita fotográfus kamerája előtt tesztelte a Fit Smartot a várandós Tatár Csilla, aki a 8. hónapban járva kifejezett örült annak, hogy talált végre egy olyan melltartót, ami nemcsak kényelmes, de csinos is.

Az eseményen Epres Panni, Lilu, Varga Iza, Holdampf Linda, Sándor Orsi és Molnár Andi is megtalálta a hozzá leginkább passzoló Fit Smart melltartót, amely egyszerű méretezésével modern alternatívaként szolgál a hagyományos melltartók mellett. Összesen négy méretben kapható, amelyek negyven tradicionális kombinációt hivatottak lefedni. A 4D innovatív elasztikus csipke az intelligens belső kosárkiképzéssel párosulva ad masszív tartást és megfelelő kényelmet. A merevítő nélküli fazon elasztikus pántokkal és állítható kapcsolódással készült, így hibátlanul igazodik a test vonalához. A Fit Smart melltartó öt színben elérhető: fekete, világoskék, testszín, terracotta és piros, így minden bőrárnyalathoz, alkalomhoz és hangulathoz tökéletes.

Olvass tovább!