A női testhez idomul a Triumph új okosmelltartója

2021. április 26.
A Triumph speciális, 4D-mérnöki technológiával készült Fit Smart melltartóját úgy alkották meg, hogy az minden nő testéhez és igényeihez alkalmazkodjon, intelligensen alkalmazkodva a testek egyediségéhez, és a folyton változó élethelyzetekhez is.

Az elmúlt években központi témává vált a női test felszabadításának missziója és a nők sokszínűségének ünneplése, így ma már a fehérneműmárkák számára is elsődleges szempont a kényelem, a női mellek egészségét leginkább szolgáló tartás és a könnyed, rugalmas hordhatóság. Miközben a fehérneműk terén az esztétikum fontossága továbbra is megmaradt, a legtöbb nő már olyan melltartót keres, ami megbízható társként kíséri végig egy rohanó, mozgalmas napon, ahol gyakran a legkülönbözőbb élethelyzetek váltják egymást.

A Triumph már 130 éve készít fehérneműket, folyamatosan fejlesztve az egyes darabokat, hogy azok a lehető legjobban alkalmazkodhassanak a női test igényeihez. Legújabb Fit Smart melltartójukat egy speciális innovatív technológiával, 4D mérnöki eljárással fejlesztették ki, így a melltartó képes fizikailag átalakulni és alkalmazkodni nemcsak a különböző testalkatokhoz, de viselője testének és igényeinek változásához is. A speciális szövet és a rejtett tartórendszer kényelmes, biztos támaszt és emelést biztosít, függetlenül a mellek méretétől, így garantálva a megfelelő tartást. De a Fit Smart melltartó valódi különlegessége, hogy egyedi módon a női test finom, de nagyon is jelenlévő átalakulásait is figyelembe veszi: a menstruációs ciklus során a mellek mérete, állása folyamatosan változhat, vagyis nagyon fontos, hogy egy melltartó a hónap bármely időszakában kényelmes legyen.

Az intelligens kialakításnak köszönhetően a Fit Smart melltartó úgy simul a testre, hogy jelenléte szinte észrevétlen marad, ezáltal pedig magabiztosságot és szabadságérzetet nyújt a nőknek. Az öt különböző méretben kapható Fit Smart engedelmesen követi a női test alakját – legyen szó bármilyen mellméretről vagy testalkatról –, és okos tervezésének hála segít elfogadni és megélni testünk változásait. A minden tekintetben rugalmas melltartót így tényleg mi magunk alakíthatjuk: a női tapasztalat meghatározó részét képező hormonális-fizikai változások és a modern nő sokoldalú életét kísérő helyzetek többé nem akadályként vagy kényelmetlenségként jelennek meg, hanem lehetőségünk nyílik szabadon és erősen, egy segítő társsal felvértezve megélni őket.

Egy olyan világban, ahol a legtöbb tárgy még mindig a férfiak igényei szerint készül, kiemelten fontos, hogy legyenek a női testet, a nők szükségleteit szolgáló termékek is. És mivel a melltartó olyan ruhadarab, amit a legtöbb nő élete legnagyobb részében minden egyes nap visel, miért ne lenne ez egy olyan darab, ami tényleg hozzánk idomul? Épp ideje, hogy a női testek kitörjenek a társadalom által előírt skatulyákból, és ahelyett, hogy megpróbálnának alkalmazkodni a világhoz, joggal várják, hogy a világ alkalmazkodjon hozzájuk. A technológiai innováció már lehetővé teszi, hogy egy ruhadarab sokoldalú és formálható legyen, innentől pedig már csak arra van szükség, hogy valaki tényleg odafigyeljen a nők igényeire. A Triumph Fit Smart melltartója nemcsak egy kényelmes és egyedi ruhadarab, de azt is megmutatja, hogy milyen a hozzáértő, alázatos, és valóban nőközpontú termékfejlesztés.

Bővebb infó ITT!

Promóció

Olvass tovább!