Életre szóló mosoly egyetlen nap alatt

2021. október 11.
Mikor harapott utoljára almába? Mozognak a fogai vagy már néhányat el is vesztett? Folyamatosan takargatja kezével a száját? Szeretne újra önfeledten mosolyogni?

Nap mint nap kétségbeesetten fordulnak hozzánk olyan páciensek, akiknek azt mondták, hogy nincs elég csontjuk a fogbeültetéshez, nem lehet nekik implantálni, esetleg csak hosszadalmas csontpótló műtétek után.

Az azonnali implantációval továbbfejlesztett Allon-4® protokoll lehetővé teszi, hogy a páciens egyetlen napra se maradjon fog nélkül. Mindössze 4 implantátum beültetése után már fix fogpótlással távozhat rendelőnkből! Az eljárás gyorsabb, költséghatékonyabb és lelkileg is sokkal kevésbé megterhelő, mint bármely korábban ismert implantációs technológia.

mc-online_implant-kozpont_illusztracio_2_k

„Végtelenül hálás hivatás a miénk.”dr. Horváth Ferenc mesélt az új Implant Központ Budáról.

„Feleségemmel, dr. Gelesz Nikolett-tel közösen álmodtuk meg új rendelőnket Budán. Fő profilunk a fogbeültetés, ezen belül az azonnali implantáció és a teljes szájrehabilitáció, de a fogászat teljes skáláját lefedjük, legyen szó akár fogtömésről, professzionális fogtisztításról, fogfehérítésről, fémmentes koronákról, héjakról, mikroszkópos gyökérkezelésről, fogszabályozásról, fogágybetegségek kezeléséről, ráncfeltöltésekről, mindenben számíthatnak ránk pácienseink. Szakterületünk, hogy különösen nehéz, reménytelennek tűnő esetekre nyújtunk életre szóló megoldást rövid idő alatt.”

mc-online_implant-kozpont_illusztracio_3_k

Próbáljuk az egyébként nem éppen komfortos fogászati eljárásokat úgy megvalósítani, hogy a pácienseinknek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon. A fogpótlásokat 3D CT felvétel alapján tervezzük. Egyetlen kezelés alkalmával ellátunk több egymás mellett lévő fogproblémát, ezzel időt és energiát takarítunk meg a hozzánk érkezőknek.

Az otthonos nappali hangulatát idéző váróban szeretnénk, ha elfelejtenék pácienseink, hogy épp egy fogorvosi rendelőben járnak. Szellőztető rendszerünkbe épített germicid lámpák segítségével az épület teljes légterében fertőtlenített, steril levegő kering.

mc-online_implant-kozpont_nyitokep_1024x685px

Színvonalas ellátás természetesen csakis magasan kvalifikált, ütős csapat segítségével kivitelezhető. Empatikus fogorvosaink saját szakterületük kiemelkedő specialistái.

„Szerettünk volna családias pesti rendelőnk mellett még egy olyan klinikát, ahol a pácienseink jól érzik magukat még kezelés közben is és szívesen járnak vissza hozzánk. Az elmúlt 20 év tapasztalata és a számtalan elégedett mosoly segített életre kelteni ezt a rendelőt és külön köszönjük, hogy pácienseink minket választottak és nekünk ítélték a Legjobb Ügyfélélmény díjat” – mondja Ferenc.

mc-online_implant-kozpont_illusztracio_4

Naponta születnek olyan mosolyok rendelőnkben, amikről pácienseink korábban álmodni sem mertek volna. Hihetetlen jó érzés, hogy részesei lehetünk életük változásának. Visszanyerik önbizalmukat, újra teli szájjal, felszabadultan nevetnek és jóízűen rágják meg új fogaikkal, kedvenc falatjaikat.

Promóció