Stílustippek őszre, hogy a nyár üdesége veled maradjon

2021. augusztus 27.
Tippek, hogy a divatos külső és az ápolt bőr alapvetés legyen.

Pihentünk, feltöltődtünk, mégis, most, hogy véget ért a nyár, joggal érezhetjük úgy, hogy kevés volt a jóból. Pántos ruhácskáinkat még épp csak párszor viseltük, és bőrünk is olyan szép, egészséges színű, talán még kisimultabb is, akárcsak a lelkünk. Persze, hogy nem akarunk búcsút inteni mindennek!

És miért is kellene? Az őszi divattrendek közt számos vidám, színes irányzatot találunk, melyekkel nemcsak becsempészhetjük a nyár színeit ruhatárunkba, de egyenesen meghatározóvá is tehetjük őket, ha ahhoz van kedvünk. A divatozás mellett pedig néhány, helyesen megválasztott bőrápoló segítségével gondoskodhatunk róla, hogy bőrünk ragyogó és ápolt legyen.

Csokornyi szépség

A virágos ruhákról az ősz beköszöntével sem kell lemondanunk, e kedves minták ugyanis az egyik legmeghatározóbb trendet képviselik. Nőiesek, lágyak és nagyon romantikusak, feltétlenül érdemes beválogatni őket legalább egy-egy pulóver vagy szoknya erejéig.

A nyaralós szezon nem arról szól, hogy teljes kozmetikai arzenállal keljünk útra, ám most, hogy visszaérkeztünk, érdemes visszatornázni arcápolási rutinunkat a csúcsra. Egy anti-aging peptidekkel gazdagított szérum, mint a Maria Galland 640 Lift’Expert Azonnali hatású lifting szérum, fokozza a bőr természetes kollagén termelését a bőr rugalmasságának javítása érdekében. Hatását pedig tovább fokozhatjuk a Maria Galland 660 Lift’Expert Bőrtökéletesítő feszesítő krémmel, mely hosszan tartóan hidratálja és kisimítja a bőrt, védi annak szépségét a tökéletes ragyogásáért.

 

1. Napszemüveg – Giorgio Armani – Optic World Exclusive / 2. Hidratáló krém anti-aging peptidekkel – Maria Galland 660 Lift’Expert Bőrtökéletesítő feszesítő krém / 3. Sárga, mintás pulóver – Mango / 4. Virágos oldaltáska – Coach / 5. Virágos fülbevaló – Parfois / 6. Steppelt miniszoknya – Uterqüe / 7. Bőrfeszesítő szérum anti-aging peptidekkel – Maria Galland 640 Lift’Expert Azonnali hatású lifting szérum

Üde színfolt

Az őszi divatajánlások csak úgy tobzódnak az üde színekben, így nemcsak a minták, szettünk alapszínei is megőrizhetik a nyár élénkségét. Neonos vadságról nincs szó, sokkal inkább azokról a friss árnyalatokról, melyeket nem csak nézni, viselni is öröm.

A frissességről bőrünk ápolása esetén se feledkezzünk meg. Egy jó minőségű hidratáló krém, mint a Maria Galland 260 Hydra’Global 24 órás hidratáló és tápláló krém mindig legyen a piperepolcunkon, de még jobb, ha egy könnyed, ám annál intenzívebb hidratálást nyújtó szérumot is beszerzünk. A Maria Galland 240 Hydra’Global Hidratáló Szérumot éppen erre találták ki, ha pedig úgy érezzük, szemkörnyékünk érzékeny bőre igényli a plusz ápolást, a Maria Galland 250 Hydra’Global Szemkörnyékápoló Gélkrém lesz a jó választás.

 

1. Mintás blúz – Reserved / 2. Statement gyűrű – Parfois / 3. Szemkörnyékápoló sötét karikák és a puffadtság ellen – Maria Galland 250 Hydra’Global Szemkörnyékápoló Gélkrém / 4. Kézitáska – Karl Lagerfeld / 5. Bőr nedvességtartalmát helyreállító szérum – Maria Galland 240 Hydra’Global Hidratáló Szérum / 6. Lime zöld nadrág – Uterqüe / 7.  Energetizáló hidratáló krém – Maria Galland 260 Hydra’Global 24 órás hidratáló és tápláló krém / 8. Királykék slingback – Zara

Promóció

Ezt olvastad már?