Így tedd melegebbé az otthonodat a hideg napokra!

2021. november 01.
A hűvösebb idő beköszöntével és az ünnepi időszak közeledtével téged is elkapott a láz, hogy meghittebbé vagy épp trendibbé varázsold az otthonod? Akkor ezt imádni fogod!

Legyen szó igazi dzsungelhangulatról a város közepén, antik fennköltségről egy újépítésű házban, vagy akár a teljesen egyedi és merész natúr boho stílusról: a CREATE! by OBI segítségével olyan otthont teremthetsz magadnak, amilyenre mindig is vágytál!

Ahogy beköszönt az ősz, majd lassan átfordulunk a télbe, úgy töltünk egyre több időt otthonunk belső tereiben, és ilyenkor mindenkiben elkezd motoszkálni a gondolat, hogy hogyan lehetne még komfortosabbá, trendibbé, izgalmasabbá vagy egyedibbé tenni az összképet. Ha benned is megérett az elhatározás, és úgy érzed, jó lenne valahonnan igazi inspirációt meríteni a terveidhez, akkor jó helyen jársz. A CREATE! by OBI segítségével most nemcsak a legújabb lakberendezési és dekorációs trendekkel ismerkedhetsz meg, de azt is megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a neked tetsző stílust a saját ízlésednek megfelelően. Gyűjts inspirációt, olvass hasznos tippeket, nézd meg a trendmutatókat és válogass a megfelelő termékek és saját kezűleg elkészíthető ötletek közül, és hozz ki bármit az otthonodból, amit csak szeretnél.

A bohó a natúr és a tónusos színek találkozása

boho-natur_marieclaire_1024x685px

Szereted, ha a berendezési tárgyaid visszatükrözik a személyiséged? Akkor ismerd meg a natúr bohó stílust: a természetes anyagok, a sötét és világos színárnyalatok, a különböző stílusú dekorációk harmonikus és utánozhatatlanul egyedi összhangját. Ahol a natúr színek és a földárnyalatok olyan mély színekkel kombinálva, mint például a burgundi vörös és a bordó, nemcsak elbűvölnek, de mélységes nyugalmat is sugároznak.

Készíts gyertyakandallót!

gyertyakandallo_marieclaire_1024x685px

A natúr bohó stílussal egy igazán életvidám és meghitt közeget varázsolhatsz magad köré, ami a borongós téli napokon garantáltan felmelegíti a lelkedet. Pláne, ha még egy jó meleg, kuckózós hely is vár rád otthon, a tűz mellett. Hála a natúr bohó játékosságának, ehhez még kéményre és tűzifára sincs szükséged. Elég egy kandallókeret és pár különböző méretű, stílusos gyertya, és már kész is a gyertyakandalló, ami fényével és melegségével átöleli majd az egész otthonod.

Otthonos terasz advent idején

balkon_marieclaire_1024x685px

Apropó gyertyák! A natúr boho stílus egyik legfontosabb jellemzője az otthonosságot sugárzó meleg fények, amik elengedhetetlen kiegészítői az adventi időszaknak is. Válassz természetes kiegészítőket, készíts egyedi adventi koszorút, akár különböző stílusú gyertyákkal, és párosítsd bátran a visszafogott, natúr színeket mély és tónusos árnyalatokkal.

Ha a hosszabb éjszakákon még valami igazán hangulatosra vágysz, öltöztesd natúr boho stílusba a teraszodat is: kényelmes raklapbútorokkal, meleg, puha takarókkal és fényfüzérekkel tökéletes hangulatot teremthetsz.

ÖTLETTŐL A MEGOLDÁSIG AZ OBI-VAL.

Promóció


Kapcsolódó