Új Range Rover: a következő szint a luxusterepjárók világában

2022. február 10.
Megérkezett a Range Rover ötödik generációja, amely több mint 50 évnyi innovációból építkezve páratlan kifinomultságával, utolérhetetlen menet- és terepképességeivel, valamint lélegzetelállítóan modern stílusával mutat példát versenytársainak.

A prémium szabadidőjármű műfaját megteremtő Range Rover fél évszázada mutat irányt a világnak, az új generációs modell kifinomultsága, testreszabhatósága és szolgáltatásainak kínálata pedig minden eddigin túlmutat. 

range-rover-luxus-terepjaro

Igenis lehetséges egyszerre ragaszkodni a múltunkhoz, és előremutatót alkotni – hangzott el az autó világpremierjén, melyre nem is akárhol, hanem a londoni Royal Opera House-ban, a képzőművészeti, kulturális, üzleti és sportélet vezető képviselőinek jelenlétében került sor 2021 őszén. A minden elődjénél kívánatosabb új Range Rover lélegzetelállítóan modern karakteréhez természetes könnyedséggel társítja a 21. századi technológiai tartalmat és az online kapcsolódást, miközben most először akár hét felnőtt utasnak kínál férőhelyet.

range-rover-luxus-terepjaro

Az új modell takarékos mild hybrid, illetve akár 100 km tisztán elektromos hatótávolságra képes tölthető benzin-elektromos hajtásláncokkal, négy-, öt- vagy hétüléses kivitelben, normál és nyújtott tengelytávval érhető el. 2024-ben egy tisztán villanyhajtású modellel bővül a Range Rover kínálata: ez lesz a Land Rover első 100%-ban elektromos járműve.

A fenntarthatóság az új Range Rover esetében sem merül ki a takarékos hajtásláncokban: innovatív anyagok és átgondolt folyamatok mérséklik a modell gyártásának és használatának környezeti hatását. 

Az új Range Rover innovatív technológiák széles palettájával biztosít utolérhetetlen kényelmet és kifinomultságot. A harmadik generációs aktív zajcsillapítás technológia a létező egyik legcsendesebb utasteret eredményezi. Az ösztönösen kezelhető hangvezérlés funkciót a beépített Amazon Alexa szolgáltatás biztosítja. 

range-rover-luxus-terepjaro

Az utasok kényelmére és egészségére a legmodernebb utastéri légtisztító rendszer ügyel, amely duál nanoe technológiát alkalmazva mérsékli az allergén anyagok koncentrációját, és távolítja el a kórokozókat a levegőből.

Szintén a Royal Opera House-ban mutatkozott be az új Range Rover SV: a 2022-től forgalomba kerülő modell minden eddiginél inkább az ügyfelek személyes igényeihez alakítható. Az SV változat kiemelkedő minőségben tolmácsolja a Range Rover prémium jellemzőit és testre szabhatóságát: a modell a kivételes kézműves minőség mintapéldánya.

range-rover-luxus-terepjaro

A vadonatúj, már itthon is rendelhető Range Rovert az Egyesült Királyságban tervezték és fejlesztették, kizárólag történelmi otthonában, a Land Rover solihulli üzemében, ultramodern gyártósoron készül majd.

Tudj meg többet az új Range Roverről ITT!

Promóció

 

Olvass tovább!