Beyoncé és Jay-Z megvásárolta a világ legdrágább autóját

2021. június 07.
Ki másé lehetne a világ legdrágább autója, ha nem az univerzum királynőjéé?

A Rolls-Royce bejelentette, hogy 28 millió dollárért (7,973 milliárd forint) eladta a legdrágább autóját egy olyan vevőnek, aki kétségtelenül élvezi az élet napos oldalát és a luxust. A hírek szerint nem más a titokzatos vásárló, mint a Crazy in Love párosa, Beyoncé és Jay-Z.

beyonce-jay-z-rolls-royce

Az autót kifejezetten a francia Riviéra mediterrán útjaira tervezték, ahol a 39 éves Beyoncé és az 51 éves Jay-Z elég gyakran múlatja az időt. A brit luxusautó tulajdonosai így élvezhetik a pikniket, amit a jármű beépített dupla hűtöszkrényéből előkapott, tökéletesre hűtött, kedvenc Armand de Brignac pezsgőjükkel koronázhatnak meg. (Itt kell megjegyeznünk, hogy Jay-Z februárban adta el 50 százalékos tulajdonjogát az Armand de Brignacban a Moët Hennessynek.)

Valószínűleg nem véletlen a csodás autó kék belső tere, ez a tervezők főhajtása Beyoncé és Jay-Z idősebb lánya, a 9 éves Blue Ivy előtt. A luxusautó két órával is rendelkezik, egy nőivel és egy férfivel a Bovet 1822 gyártótól, melyeket lehet viselni vagy az autó belső órájaként is funkcionálhatnak.

Az autó kétségtelenül méregdrága, ám Beyoncé és Jay-Z, akik 2008 óta házasok, biztosan megengedheti maguknak. A becsült vagyonuk 500 millió és 1,4 milliárd dollár között van.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!