Ikonikus olasz modellel, Fiat 500-zal bővül a MOL Limo flottája

2021. május 31.
A MOL Limo autómegosztó-szolgáltatás idén töltötte be a harmadik születésnapját. De nem csak ez a három év ad okot az ünneplésre, hiszen május 18-tól 30 darab Fiat 500 Hybrid modellel is bővült a bérelhető járművek flottája.

A stílusos, retró külsőért és a napfénytetőért rajongó felhasználók most aztán igazán örülhetnek. A háromajtós, városi autókat havidíjas konstrukcióban 68 forintért, míg alkalmi használóként percenként 85 forintért vehetik igénybe az utasok. További újdonság a weboldalon elérhető kreditfelöltési lehetőség.

A MOL Limo flottában elérhető Fiat 500 az olasz találékonyság egyik legnagyszerűbb példája, amely generációk óta képes lenyűgözni az autóvezetőket. Kategóriájának örök európai piacvezetője benzinmotoros mild hibrid technológiával érkezik az autómegosztó szolgáltatásába, így jelentős mértékben hozzájárulhat a városi közlekedés fenntarthatóbbá tételéhez. A csinos és klasszikus vonalakat öltő külső mellett az utastér is legalább annyira ízléses. Az elektromosan állítható panoráma napfénytető pedig nyáron minden bizonnyal abszolút favoritnak számít majd. Így akár kényelmesen levezethetsz vele a Balatonra, a Dunakanyarba vagy a Velencei-tó környékére. De a városi autók ikonja hű társad lehet a bevásárlásnál vagy a napi ügyintézésnél is.

Idén nyáron nem ez az egyetlen MOL Limót érintő újdonság, hiszen immár elérhető a kreditfelöltés is a szolgáltatás weboldalán, amelynek használatával a felhasználók extra kilométereket is kaphatnak. Így 5000 Ft esetén 5250 Ft, 10 000 Ft esetén 10 500 Ft, 25 000 Ft esetén 27 500 Ft, míg 50 000 Ft esetén pedig 56 000 Ft kerül a Limo-egyenlegre. Emellett már vásárolhatók 5000 Ft, 10 000 Ft, 25 000 FT értékű ajándékkártyák is online, vagy akár a kijelölt MOL töltőállomásokon fizikai kártya formájában. 

Promóció

Olvass tovább!