Teljes kikapcsolódás, naplemente és zene a Dunán

2022. április 29.
Budapesti panoráma, naplemente a Dunán, koccintások és szuper zenék. Ha pontosan ezekre vágysz, az újranyitó Pontoon hajón a helyed: két külön teremmel, mexikói fogásokkal és külföldi DJ-kel várnak az idei szezonban is.

Végre itt a jó idő, végre idén talán a nyár sem marad el, visszatérnek a fesztiválok, régi/új helyek is nyitnak, és felhőtlenül élvezhetjük ki a főváros adta lehetőségeket.

Munka után beülnénk valahova egy italra a barátainkkal? Budapest csodás panorámáját nézve koccintanánk a hétvégén? A városban, de mégsem városi környezetben szeretnénk meghallgatni egy koncertet? Akár a naplementéig maradni egy jó buliban?

A Lánchíd pesti lábánál található, kultikus „búvóhelyen” mindezeket az élményeket egy helyen kapjuk meg. Némi felújítás után ugyanis a Pontoon hajó újranyitott, és rengeteg programmal készül az idei szezonra is.

A hét minden napján

Folyóparton chillelni talán a legjobb, amit Budapest adhat nekünk. Délután beülhetünk egy kávéra, este megvacsorázhatunk akár édes kettesben, de a város ébredését és a madárcsicsergős napfelkeltét is megvárhatjuk itt. A főváros egyik kultikus helye, a Pontoon hajó – idén már kibővülve, és a hét minden napján – rengeteg koncerttel, ingyenesen látogatható bulival vár minket. Az alsó szintet teljesen átalakították, hogy még több helyünk legyen táncolni, a Duna közelségét magunkba szívva.

Mexikói ízek

Újdonság az idei évtől, hogy már akkor sem kell elhagynunk a hajót, ha megéhezünk. A Pontoonra költözött ugyanis a La Cabina, és a mexikói konyha ízeivel kápráztat el minket: a koktélunk mellé isteni quesadillát vagy tacót választhatunk. Pazar panoráma, a Duna közelsége, isteni italok, finom falatok és még jobb zenei programok… Mi kell még?

Külföldi DJ-k, hazai fesztiválzenekarok

A programok minden nap 16 órától indulnak, vagyis akár már munka után egyből megkezdhetjük a lazítást, és nemcsak vacsorára, de egészen hajnalig maradhatunk. A megszokott zenei programok mellett, mint a hétfői Jazzelünk est, vagy a hetet még jobban beindító CigányKeddV, akusztikus koncerteket és jammeléseket is találunk a programok között. A fellépők sorát pedig a hazai fesztiválzenekarok mellett külföldi DJ-k színesítik. Műfajok terén is mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebbet: a simogató jazztől az old school hiphopon át az akár zúzósabb elektronikus zenéig minden műfaj képviselteti magát a hajón. Persze jó ötlet időnként kicsit túllépni a komfortzónánkon, és kipróbálni valami újat is: lehet, hogy egy egészen új műfaj ragad majd magával minket a hajón.

Bővebben a programokról a Pontoon oldalán olvashatsz!

Fotó: Bertók Krisztina

Promóció