A sloggi a női test sokszínűségét és változásait ünnepli innovatív #BodyAdapt kampányában

2022. május 13.
A sloggi legújabb kollekciójának fehérneműi innovatív, adaptív zónákat rejtenek, amelyek a testhőre felveszik az alakunk formáját, így képesek lekövetni a női test változásait. A sloggi hazai kampányához 7 igazi nőt kért fel, hogy mutassa be innovációját, és azt, hogy a női test mérettől, alkattól és kortól függetlenül gyönyörű.

Hogy milyen a tökéletes női test…? Sokszínű, változékony, ’tökéletlen’ – az elmúlt években a social mediának és filtereknek köszönhetően sokszor olyan ideálhoz hasonlítják magukat a nők, ami elérhetetlen és irreális. A női test nem egy statikus, egy méretben létező dolog, sokkal inkább egy folyamatosan változó, rendkívül sokszínű csoda, amely képes lekövetni a különböző életszakaszainkat, táplálni gyermekeinket, megöregedni velünk.

A sloggi célja mindig is az volt, hogy fehérneműivel kompromisszummentes kényelmet és önbizalmat nyújtson viselőinek, hiszen a sloggi fehérneműk igazodnak a női testhez, nem pedig fordítva. A Body Adapt melltartók ennek a tökéletes példái, hiszen az anyagrétegek között található adaptív zónák lehetővé teszik, hogy a fehérneműk igazodjanak a női test változásaihoz, lekövetve a hízást-fogyást és a havi mellméret változást.

A sloggi hazai Body Adapt #nembajhaváltozol kampánya során 7 különböző, egyedi és gyönyörű nőt kért fel, hogy mutassa be innovációját, és azt, hogy a női test alkattól, kortól és mérettől függetlenül gyönyörű, hiszen a nagykövetek XS-XL méret között minden aspektust bemutatnak. A nagykövetek rendkívül sokszínűek, így a kendőzetlenül őszinte képeikben magukra ismerhetnek a nők, és láthatják, hogy a tökéletlenségek tesznek minket tökéletessé.

7 fotó megtekintése

A sloggi nagykövetei között láthatjuk Iszak Eszti modell-műsorvezetőt, Dallos Bogi énekesnőt, Holdampf Linda stylist-műsorvezetőt, Bálint Bianka tetováló művészt, Mészáros Zsuzsanna – Marge – énekesnőt, Kőnig Anna vloggert és Nagy-Kovács Ramóna vlogger -személyi edzőt.

A kampányt Annoni Zita fotózta, aki az elmúlt időszakban maga is átesett nagyobb változásokon, így tudja, hogy milyen nehéz megmutatni a valóságos önmagunkat. „Nagyon jó érzés, hogy a sloggi fehérnemű márka nyitott arra, hogy hús-vér nőket mutasson be a kampánya során itthon elsőként, ezzel bátorítva a nőket, hogy annak ellenére, hogy mindenki küzd a saját tökéletlenségeivel, nem vagyunk egyedül, hiszen nincs olyan, hogy tökéletes, el kell fogadnunk önmagunkat. Az utómunka során minimális retusra törekedtünk, hiszen az volt a cél, hogy a nagyköveteket valódiságukban mutassuk be, pont ezért kicsit olyan érzésem volt, mintha befejezetlenek lennének a képek. Fotósként is nagy tanulság volt, hiszen ahhoz vagyunk hozzászokva hogy minden zavaró részletet leszedünk, tökéletesítünk, de eljött annak is az ideje, hogy az embereket a természetes valójukban és szépségükben merjük meghagyni.”

Bálint Bianka

A változás az élet természetes velejárója, mely a testünkre ugyanígy igaz. Viszont a változás elfogadása nem könnyű, nőként nehezen éljük meg, ha nem ugyanaz köszön vissza a tükörből, amit megszoktunk, vagy amit a társadalmi elvárások diktálnak. Bálint Bianka ezt testközelből tapasztalta meg. „Az én testem is, mint a legtöbb emberé, mindig rengeteget változott, főleg az utóbbi időben az anyává válással. Ezt úgy gondolom nehéz újra és újra megszokni, megbarátkozni vele, egy új embert látni a tükörben, főleg ha a ruha méret is változik hozzá.”

Puskás-Dallos Bogi

Érdekes az is, hogy azt gondolnánk, a vékony nőknek könnyű, hiszen ők állnak a legközelebb az ideálhoz, de ez nem mindig így van: „Zsiráf, botsáska, deszka… sok jelzőt hallottam már az alkatommal kapcsolatban. Tinilányként borzasztóan hatottak ezek a megjegyzések az önértékelésemre, de ma már büszkén, kihúzott vállal, hosszú combokkal, és egy kis mosollyal vonulok végig az utcán” – mesélte Puskás-Dallos Bogi.

Holdampf Linda

A sloggi pont ezért indította a #nembajhaváltozol kampányát hús-vér nőkkel és az ő testükről szóló személyes történeteivel, hogy másnak is erőt adjon ahhoz, hogy elinduljon az önelfogadás útján, és megmutassa, hogy a szépség nem méret kérdése. Holdampf Linda stylist-műsorvezető is látja ennek a nehézségeit. „Nem önmagamat, hanem ezt a hullámzó veszedelmes viszonyt tanultam meg elfogadni. Hogy vannak napok, időszakok, amikor nincsen harmónia a testem és köztem. Elfogadom azt is, amikor épp nem szeretem úgy magam. És imádom azokat az időszakokat, amikor meg szárnyalunk. A testem és én.”

 A sloggi a legújabb Body Adapt fehérneműk tervezése közben a folyamatosan változásban lévő női testet tartotta szem előtt. A Body Adapt melltartók ezért három különböző fazonban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt. A belebújós ’Bralette’ enyhe tartással és divatos hosszított fazonban érkezik. A ’Soft Bra’ egy hátul kapcsos, dekoratív V kivágású, közepes tartást biztosító melltartó, míg a ’T-shirt Bra’ biztos tartást ad, valamint könnyű szivacspárnáinak köszönhetően még egy feszülős póló alatt sem látszik át.

A körmerevítőket mindhárom melltartóban adaptív zónák helyettesítik, melyek a testhőre tökéletesen felveszik a test vonalát, kompromisszummentes kényelmet biztosítva ezzel. A Body Adapt fehérneműk lézervágott széleinek köszönhetően második bőrként simulnak a testre, és nem vágnak be. Széles méretválasztékban – XS-XL+ – és négy színben – fekete, fehér, testszín és nude – elérhetőek a sloggi üzletekben.

Kattins a képre a galériáért!

7 fotó megtekintése

Fedezd fel a teljes kollekciót a sloggi üzleteiben – Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mamut, Duna Plaza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban.

A Body Adapt kollekció darabjait megtalálod a sloggi oldalain, Instagramon és a Facebookon. 

Promóció