Hozzád milyen fehérnemű illik?

2021. december 17.
Fontos a luxus, a csipke, a szexi szabásminta, vagy legyen inkább észrevétlenül kényelmes, netán kövesse a tested átalakulását - esetleg ez így mind egyszerre? Mutatjuk, hogy a sloggi termékei közül melyik illik hozzád leginkább.

A kényelmes típus

Ha egy fehérneművel szemben az első és legfontosabb elvárás a maximális kényelem, akkor a Zero Feel darabokat neked tervezték. Ahogy a neve is elárulja, olyan mintha nem is lenne, a fehérnemű ugyanis merevítő és varrás nélkül készül, nem nyom, nem dörzsöl, nem hagy nyomot a bőrön, anyaga pedig 360 fokban rugalmas. Jó hír, hogy az ünnepek alkalmából limitált kiadásban érkezik a polcokra: fényesen csillogó lila színben keresd!

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

2 fotó megtekintése

A hódító típus

Ha a kényelem mellett nem akarsz vagy épp nem tudsz lemondani a csipkéről, az igéző szabásvonalakról, a nőies sziluettekről és a finom luxusról, akkor az S by sloggi Seven melltartókkal nem tudsz mellélőni. A fehérneműt prémium minőségű alapanyagból, finom csipkével, trendi formai elemekkel álmodták meg, igazi ünnepi darab, ami a kényelemről sem akar lemondani: a szivacsos melltartó bár merevítő nélkül készül, ügyes szabásának köszönhetően hibátlanul tart; a szivacs nélküli bralette-be egyszerűen csak bele kell bújni, míg a soft bra mély kivágásának köszönhetően tökéletes dekoltázst varázsol.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

22 fotó megtekintése

A változó típus

Ha a kényelmes kivitelezés és a vagány szabásminta mellett fontos, hogy a fehérnemű alkalmazkodjon a tested alakuláshoz, és nem utolsó sorban hideg időben is helytálljon, akkor a Go Allround és Go Allround Lace a te fehérneműd. Az egy méretben készülő darabok rugalmas anyaguknak köszönhetően XS-L méretig mindenkire tökéletesen passzolnak, és mivel trikó és body fazonban is elérhetőek, a téli hidegben a réteges öltözködésben is számíthatsz rájuk. Idén télen csipkés változatban, fekete, bordó, és púder színekben érkeznek.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

16 fotó megtekintése

A sloggi természetesen a férfiakról sem feledkezett meg, a Men Go Holiday kollekció egyes darabjain különböző nyelveken jelennek meg az ünnepi időszak köszöntései. Ajándéknak hibátlan választás.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

4 fotó megtekintése

Látogass el a sloggi Instagram-oldalára!

Promóció

Olvasd el ezt is!