Minden mérethez passzoló, hibrid melltartót dobott piacra a sloggi

2022. március 01.
Lehet XS, de lehet L-es méret is, rugalmas és felveszi az alakod: ráadásul a kifordítható sloggi melltartónak azt a felét viselheted, amelyikhez épp kedvet érzel.

A sloggi tervezői jól tudják, nincs két egyforma test, az ember alkata sokkal összetettebb, mint amit egy S vagy épp egy L betűvel le lehet írni. Ezért is alkották meg a Go Allround innovatív fehérneműket, amelyek szuperrugalmas anyaguknak köszönhetően egy méretben készülnek, de XS-től egészen az L-ig, bárkire tökéletesen simulnak. Az észrevétlenül kényelmes GO Allround termékcsalád nemcsak puha és elképesztően elasztikus fehérnemű, de ma már megannyi stílusban és színben is kapható.

sloggi

A Go Allround termékvonal rövid időn belül hatalmas siker lett, aminek köszönhetően a sloggi 2021-ben piacra dobta a GO Allround Lace termékcsaládot is, ami az extrém nőies vonalat képviseli. A fehérneműk ugyanabból a MicroModal anyagból készülnek, mint az alapdarabok, csak épp megbolondították némi csipkével, és extrán sima felülettel.

sloggi

Aki ezek után azt hinné, az innovatív terméket már nem lehet hova fokozni, az nagyot téved, a sloggi ugyanis piacra dobta a két termék hibridjét: a melltartó egyik fele csipkés, a másik fele sima, viselője azt az oldalt választhatja, amihez épp kedvet érez.

Az elegáns fejlesztés természetesen nem ment a kényelem rovására, a GO Allround fehérnemű pont olyan észrevétlenül puha, mint az alapdarabok. A melltartó fekete, fehér, indiánnyár, valamint lila és ólomszürke színekben kapható. Jó hír, hogy a két utóbbi tónust a GO Allround és a GO Allround Lace alapdarabok is megkapták.

(Promóció)

Olvasd el ezt is!