Ezek a cipők lesznek a nyár legnagyobb kedvencei

2022. május 18.
Izgalmas, megfizethető, trendi: bár a nyári kínálatban számtalan stílusos cipőtrend hódít, mutatjuk azt a néhány fazont, amivel mellélőni egészen biztosan nem fogunk. Trendi cipőkörkép a DEICHMANN ajánlásával.

Sneakerek

Nem véletlen, hogy ma már a legnagyobb divatházak kínálatából sem hiányozhat a sneaker, ami az elmúlt években nemcsak a kényelem, de a vagány elegancia kötelező kiegészítőjévé nőtte ki magát. Bár idén nyáron elsősorban a letisztult darabok, a lágy színek és fehér talpak hódítanak, a bátrabb árnyalatokról sem kell lemondania senkinek, a fémes díszítésekkel, a bézs és rózsaszín tónusokkal mellélőni nem lehet.

sneaker

Loaferek

A cipősszekrények klasszikusai közé már tavaly betörtek a loaferek, olyannyira, hogy sokan még a borongósabb időben, sőt télen sem akartak kibújni belőlük. A cipőre szinte bármilyen helyzetben számíthatunk, ha csinosan, sikkesen szeretnénk mutatkozni. Ami a nyári trendet illeti, a fehér, a krém, a bézs és a lágy pasztell loaferek lesznek a befutók, amelyek különleges láncokkal és csatokkal tűnnek ki a tömegből.

Papucsok

Nem létezhet nyári gardróbszekrény papucs nélkül, amely nemcsak a hétköznapi, de az extravagáns outfitekhez is hibátlanul passzol. Legyen szó klasszikus feketéről, fehérről, fémes vagy pasztell színekről, netán a barna megannyi árnyalatáról, a papucsra idén is magabiztosan rábízhatjuk magunkat. A DEICHMANN trendelőrejelzései alapján idén az igazán nagy favorit a csatokkal, láncokkal, pántokkal és applikációkkal, valamint a tengerparti hangulatra emlékeztető háncs talpas megoldásokkal megálmodott darabok lesznek.

papucs

Szandálok

Lapos, magassarkú, chunky, hegyes orrú slingback modell vagy telitalp: a nyári szandálkínálatban mindenki megtalálja a számára legideálisabb fazont, ami sikkes kiegészítője lesz az irodai szettnek, a baráti kávézós délutánoknak vagy épp a rövidnadrágos szabadnapoknak.

Bármelyik szettre felteszik a koronát azok a trekking és combat szandálok, amelyek első számú ismertetőjele a vastag talpkialakítás és pánt. A lábakat optikailag megnyújtó, feltűnő – állatnyomatos, lánccal díszített, all black design – lábbeli úgy lesz igazán izgalmas, ha azt finom, lágy alapanyagokkal és feminin szabásmintákkal kombináljuk. Aki nem vágyik a feltűnésre, a lábbeli visszafogottabb darabjait keresse, amelyek vékonyabb talpakat és finom pántokat kaptak.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

9 fotó megtekintése

Amennyiben sikerült megtalálnod a tökéletes lábbelit, válaszd a DEICHMANN weboldalán a Click & Collect szolgáltatást.

  • Tedd a terméket a kosárba!
  • Válaszd ki a Click & Collect szolgáltatást, majd keress magadnak egy DEICHMANN üzletet!
  • Fizesd ki érintésmentesen a megrendelést!
  • Pár nap múlva pedig vedd át a kiválasztott üzletben a lábbelit!

Miért jó választás a Click & Collect?

  • Mert nincs szállítási díj!
  • Mert ha mégsem jó a termék, az üzletben azonnal cserélik, vagy visszaadják a termék árát.
  • Mert a csak online elérhető termékeket is lehet üzletbe rendelni.
  • Mert bármely magyarországi DEICHMANN üzletbe kérheted rendelésed kiszállítását.
  • Mert 30 naptári napod van átvenni a rendelést.
  • Mert ha 30 naptári napon belül nem veszed át a csomagodat, úgy a megrendelést visszaárazzák, a kifizetett vételárat pedig visszautalják.

(Promóció)

Olvasd el ezt is!