Leteszteltük a L’Oréal Paris öregedésgátló éjszakai krémét

2022. június 08.
Jó tudni, hogy ma már nemcsak az indie brandek, hanem az olyan világmárkák, mint a L’Oréal Paris számára is az első a mi véleményünk. Legújabb öregedésgátló éjszakai krémjét a marieclaire.hu-n tesztelték le az olvasóink.

A Revitalift Laser Pressed Cream több szempontból is kiemelkedik az újdonsült bőrápolók közül. Egyrészt a benne található hatóanyag-együttes két bombasztikus összetevőt – retinolt és niacinamidot – tartalmaz, másrészt higiénikus használatot biztosító, pumpás tégelybe csomagolták, így sokkal tovább marad a krém baktériummentes. (A hagyományos kiszerelésbe sajnos az ujjbegyünkkel könnyebben
bekerülnek a kórokozók.) Míg a retinol (A-vitamin) a ráncok korrigálásáért felel, a niacinamid (B3-vitamin) nyugtatja és ragyogóbbá teszi a bőrt.

Az éjszakai krémtől reggelre az arcunk intenzíven hidratáltnak és tápláltnak tűnik, ráadásul már pár hét rendszeres használat mellett látható eredményt hoz. A retinoltartalmú termékekhez folyamatosan kell hozzászoktatni a bőrt, kezdetben ugyanis enyhe bőrpírt, csípő érzést okozhatnak, ezt azonban a tesztelőink nagy része már tudta. A kutatásból ugyanis kiderült, legtöbben komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy megóvják bőrüket az öregedéstől, odafigyelnek, hogy milyen terméket használnak, fontos számukra a minőség és az effektív hatóanyag-kombináció is.

Lássuk, mit gondolnak a L’Oréal Paris új üdvöskéjéről:

„A legelső kellemes meglepetés a csomagolás. Nagyon tetszetős, praktikus, higiénikus. A terméket az utasításnak megfelelően fokozatosan vezettem be. Élmény volt kézbe venni.” (Anna)

„Az első éjszaka után, mintha sokkal teltebb lett volna a bőröm. Volt olyan este, amikor elfelejtettem, hogy ki kell hagyni egy napot a két krémezés között, másnap picit hámlós is lett az arcbőröm. Szerencsére ez két nap kihagyás után teljesen helyreáll, utána már nem is volt ilyen gondom. A bőröm egyenletesebb lett, és kisimultak a kisebb ráncok. Egyértelműen látványos! Szinte már várom az esti krémezést, hogy reggel a tükörbe nézhessek. Csoda egy krém.” (Gabi)

„A terméket az előírásokat betartva használtam. Kellemes az illata, az állaga, az arra kialakított adagoló megkönnyítette és élvezetesebbé tette a krémezést. Az első hét után a hatóanyagok intenzitásának köszönhetően az arcom kissé kipirult, viszont a második hét után a bőröm tónusa szemmel láthatóan egységesebb lett. A harmadik héten az arcbőröm a feszességét már nemcsak reggel, hanem egész napra megőrizte.” (Ivett)

83 % nagyon magas elégedettség
89 % továbbajánlaná a terméket barátoknak, ismerősöknek
82 % használná tovább a terméket a teszt után is
100 % kellemes állag

97 % tápláltabb, feszesebb, simább arcbőr
93 % egyenletesebb tónusú arcbőr
100 % praktikus csomagolás

Promóció