A lapmaszkok sikerének titka

2020. március 12.
Az utóbbi években a szépségápolás világában beköszöntött a lapmaszkok kora. Megnéztük, mi is a szérummal átitatott laptextilek sikerének titka.

Egyre több gyártó palettáján kap helyet egy-egy hatékony, szépítő összetevőkkel dúsított lapmaszk. Maga a kínálat is egyre izgalmasabb, és ahogy a terület egyre inkább kibontakozóban van, úgy lesz egyre nagyobb világszerte a lapmaszkok rajongóinak a száma is. Maga a tény, hogy a lapmaszk ennyire beépült a 21. századi nők szépségrutinjába, nem meglepő. Az ázsiai kultúrában jó ideje népszerű szépítő maszkok ugyanis egészen sokrétű tehetséggel bírnak. Mutatjuk is, hogy mi mindennel.

Tiszta sor

Nagyon könnyű, tiszta és praktikus a használatuk. Az előre formára vágott, szérummal átitatott szövetnek hála, itt nem kell pepecselnünk a formulával, az arcra felvinnünk, majd lemosnunk, mint például a sima maszkoknál. Azonnal bevethetjük, csak ki kell nyitnunk a csomagot, és felhelyezni az arcunkra a lapmaszkot, majd hatni hagyni az értékes összetevőket.

Olvastad már?

Expressz szépülés

Kifejezetten hatékony megoldás, a szépítő formulákkal átitatott lapmaszkok ugyanis az arcbőrre simulva tényleg mélyrehatóan szépítenek, bejuttatva a bőr felszíne alá az értékes összetevőket. Elegendő 20 perc, és a bőrünk máris lágyabb, üdébb, simább és fiatalosabb lesz.

Otthoni spa

Ha nincs is időnk elmenni egy wellnessközpontba vagy spába, egy lapmaszk segítségével és egy pihentető meditációval hasonló eredményeket érhetünk el stressztelenítés és bőrápolás terén.

Praktikus útitárs

Nagyon könnyű bármilyen útra magunkkal vinni, könnyen elférnek a táskában, nem törnek, és nem nehezek. A steril fóliacsomagolásban elhelyezkedő szépítő maszkok akár egy üzleti út vagy vakáció során is hatékony S.O.S. szépítő megoldások lehetnek.

Célzott szépülés

A sokrétű tudásuknak hála ma már nagyon széles skálán adnak választ az igényeinkre a lapmaszkok. Legyen extrém száraz, irritált, vagy éppen foltos a bőrünk, mindenre megtalálhatjuk a megfelelő tudású lapmaszkot. Sőt, anti-aging lapmaszkokból is választhatunk, a L’Oréal Paris 45+ feszesítő fátyolmaszk például pro-retinollal, peptidekkel és hialuronsavval javítja a bőr rugalmasságát, hidratál és feszesít, miközben a kisebb ráncokat is csökkenti.

Megjelent az áprilisi Marie Claire!