Puha ölelésben – ebben járunk majd ősszel és télen

2022. szeptember 06.
Ez év áprilisában már tudtuk, mit fogunk viselni idén ősszel és télen - a C&A Clockhouse és saját női kollekciójában is megannyi újdonsággal vár.

A női kollekció középpontjában a visszafogott, nőies, de mégis laza ruhadarabok állnak, a közelgő hidegebb évszakoknak megfelelően leginkább puha kötött anyagból és bukléból.

Minden darab olyan, mint egy meleg ölelés – nyugtat és lazít, az élénk színek pedig – mint a zöld, a kék, rózsaszín és narancs – élettel, energiával töltenek fel.

Az Everyday chic kollekció kék és zöld ruhái egymással rendkívül jól kombinálható, úgynevezett multifunkcionális darabok: egy utazásból beeshetünk bennük munkahelyünkre, vagy a munkából este az étterembe. A színpompás árnyalatok mosolyt csempésznek mindennapjainkba.

A New Day of Working kollekció magabiztos megjelenést köcsönöz számunkra 8-tól fél 5-ig, sokoldalúsága átsegít minket a legváratlanabb feladatokon is. A műbőr használata elegáns, klasszikus hatást kelt.

Az Indoor Chic a home office-al kombinált pihenés kollekciója: puha kötöttek, visszafogott gyapjúszínek egy csipetnyi neonszínnel frissítve, mindez a lehető legkényelmesebb formában elmesélve.

A hangulatos estékhez járulnak hozzá a Night Dressing darabjai – ultranőies fazonok pinkben és feketében, az első randevúra szánva csipkében, szaténban és műszőrmében.

Az idei farmerkollekció – folytatva a környettudatos hagyományokat – újrahasznosított anyagokból, alacsony víz- és vegyszerfelhasználással készült, maximálisan tiszteletben tartva a természetet.

A C&A legújabb őszi/téli kollekciója 2022. szeptemberétől elérhető az áruházakban vagy a webshopban a www.c-a.com oldalon.

Promóció