Hajszárítás és hajformázás egy eszközzel? Igen, ez lehetséges!

2022. november 14.
A hajszárítóval és körkefével történő hajformázás sokszor rémálommá válhat - a kefe belegabalyodik a hajunkba, a tarkónál meg persze sosem arra tartja az ember a hajszárítót, amerre kellene, nem arra fújja a levegőt, amerre szükség lenne rá...

A Rowenta Brush ActivUltimate Care forgófejes hajformázója egy zseniális 2 az 1-ben megoldás a tökéletes frizura elkészítéséhez – a hajformázó és a hajszárító funkcióit egyesítve nemcsak megszárítja a hajat, hanem tartós volument és  formát is kölcsönöz neki. A hajformázó a légfúvás sebességének  és hideg-meleg levegő fújásának kombinálásával működik, így gyorsan és könnyedén száraz és tökéletesen formázott frizurát készíthetsz magadnak, ezért Rowenta Brush Activ’ Ultimate Care forgófejes hajformázó (CF9720) használatakor nincs szükség külön hajszárítóra.

Hogyan használd?

A frizura formázása előtt a nedves hajat először szárítsd elő a Care-Blow fejjel, majd cseréld azt a Care Styling fejre a formázáshoz. A kétirányú forgófej volument ad, és megkönnyíti a használatot fejed mindkét oldalán. A készülék a kefe jobbra és balra történő forgásának elvén működik. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet és a szárítási erősség jobb szabályozását. A haj egyszerűen feltekeredik a forgófejre, így az nagyon egyszerűen használható, az eredmény pedig lenyűgöző lesz!

Állítható forgófej – Flip funkció a még egyszerűbb hajformázásért

Az új, szabadalmaztatott Flip funkció lehetővé teszi a forgófej szögének beállítását, így a hajformázás nem is lehetne egyszerűbb! Szabadon mozgathatod, a hajad minden részéhez könnyedén hozzáférsz, s ezt legfőképp a fejed hátsó részénél a legpraktikusabb. Az ergonomikusan kialakított nyél megkönnyíti és felgyorsítja a hajszárítóval való frizurakészítést.  Ráadásul klinikai tesztek is megerősítették, hogy használatával még ápolod is a hajad.

Az új Rowenta Brush Activ’ Ultimate Care forgófejes hajformázó segítségével otthonod kényelmében készíthetsz egész napon át tartó dús, laza hullámokat vagy stílusosan sima, fényes, befelé szárított frizurát.

Promóció