„Szeretem, hogy fényes és selymes hatású lesz a hajam” – Ismerd meg Lángi Dorka hajformázási rutinját

2021. december 22.
Lángi Dorka vagyok, a sloggi fehérnemű márka Brand Managere, így a munkámnak köszönhetően kevés ugyanolyan napom van, hiszen a kreatív kampányoktól az adminisztráción át sok feladattal nézek szembe nap mint nap. A magánéletben is nagy szerepet kap a divat és a szépségápolás az Instagramnak köszönhetően, ami rendkívül jó önkifejezési eszköz. A legfőbb kikapcsolódást az utazás és a természetjárás jelenti számomra, ami inspirációként és relaxációként is szolgál a pörgős hétköznapok mellett.

Melyik hajformázó a kedvenced, és miért?

Nemrég kezdtem el használni a Rowent Ultimate Experience Air Care hajgöndörítőt, ami könnyű használhatósága és a hideg levegővel fixált tartós hullámok miatt ezentúl biztosan mindig bekerül majd a heti hajformázási rutinomba. Nagyon szeretem, hogy fényesek és selymes hatásúak lesznek tőle a loknik, és még napok múlva is látszik az eredmény.

dorka-langi

Számodra melyik hajstílus/frizura időtlen?

Alapvetően hosszú, egyenes szálú hajam van, amire néha rásegítek a Liss&Curl hajvasalóval, így fényes és egységes hatást kapok. Ha kedvem van egy kis különlegességhez, a laza loknikat választom, ami számomra az időtlen eleganciát jelenti, és még egy egyszerű outfitet is fel tud dobni.

dorka-langi

Milyen frizurát szeretsz leginkább viselni a tavaszi/nyári hónapokban?

Mivel hosszú hajam van, nyáron próbálok olyan frizurát választani, ami nem melegít, így sokszor fonom be a hajamat, vagy magasan összecopfozom és kicsit besütöm a kifinomult megjelenés végett.

dorka-langi

Van valamilyen állandó rituáléd vagy rutinod a hajaddal kapcsolatban?

A szőkítés miatt különösen figyelnem kell a hajam hidratálására, így fontos számomra, hogy hajszárítás közben is védjem a hajamat. A Rowenta Ultimate Experience Scalp Care hajszárító Advanced Care funkciója már alapból támogatja az egészséges és természetes fényű hajat, de erre hajszárítás előtt mindig rásegítek egy kis olajjal, a szárítás során pedig közepes hőfokot alkalmazok. Mivel nagyon szálas a hajam, ezért általában este mosom meg, így reggelre veszít a pufiságából, amit még egy kis vasalással egységesítek indulás előtt.

Promóció