Karácsonyi csoda: Újra összeáll az Igazából szerelem stábja

2022. november 24.
A világ egyik kedvenc karácsonyi filmjének sztárjai újra összejönnek, hogy egy ünnepi különkiadással ünnepeljék a film 20. évfordulóját!

A legtöbb háztartásban nincs karácsony Igazából szerelem nélkül: ezredjére is imádjuk nézni Hugh Grant szexi elnöki táncát, Keira Knightley nagy felismerését vagy Emma Thompson házassági drámáját. Az idei év azonban különleges lesz, a film mellett ugyanis a készítők speciális különkiadását is megnézhetjük a fa alatt.

igazabol-szerelem-reunion

Az Igazából szerelem 20. évfordulója alkalmából szívhez szóló reunionnal készül a stáb. Az ABC-n debütáló The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later című műsorban exkluzív interjúkat láthatunk a film sztárjaival, köztük Hugh Granttel, Emma Thompsonnal, Bill Nighyval, Laura Linney-vel és Richard Curtis rendezővel is. Vicces belsős sztorikat, kulisszatitkokat és megható pillanatokat osztanak majd meg, de karácsonyi hangulatú zenei betétekre is számíthatunk – a Joanna nevű kislányt alakító Olivia Olsen például az All I Want for Christmas Is You-t, amit annak idején 10 évesen adott elő a filmben.

Már közzétették a műsorhoz készült kedvcsinálót is, mi már ettől elképesztően izgatottak lettünk. Hihetetlenül jó látni benne kedvenc sztárjainkat, akik láthatóan szívesen idézik fel a filmet:

 

Természetesen ezzel együtt idén is kötelező lesz megnézni az Igazából szerelmet, de érdemes ezzel a hangulatos dokumentumfilmmel hangolódni rá.

Forrás: Popsugar

Olvass tovább!