Less be a kulisszák mögé: így ugratja egymást George Clooney és Jean Dujardin egy forgatáson

2022. december 13.
Vannak olyan legendás párosok Hollywoodban, akiket egyszerűen imádunk együtt: George Clooney és Jean Dujardin kettőse például annyira jól működik a kamerák előtt, hogy még egy reklámfilmből is A-kategóriás akció-vígjátékot csinálnak.

Ritkán látni George Clooney-t papucsban és pizsamában, a Nespresso legújabb reklámfilmjében azonban ezt a jelmezt öltötte magára, hogy bepillantást engedjen egy nehezen induló reggelébe. A kisfilmben az Oscar-díjas francia színész, Jean Dujardin is feltűnik, hogy ádáz harcot vívjon Clooney-val annak utolsó Nespresso kapszulájáért.

Nem ez az első eset, hogy a két színész együtt játszik: nyolc évvel ezelőtt már szerepeltek együtt a Nespresso egy korábbi reklámfilmjében, ahol szintén a kedvenc kávéjuk volt a tét. A színészek a mostani forgatáson látszólag teljesen elengedték magukat, és olyan komikus oldalukat villantották meg, amiből szívesen látnánk többet is a filmvásznon.

A kulisszák mögötti videókból pedig abszolút átjön a főszereplők közti összhang, akik folyamatosan ugratják egymást, többek között Clooney hiányos franciatudásával:

A filmben feltűnik a tehetséges Camille Cottin is, aki leginkább A Gucci-házból és a Stillwaterből lehet ismerős. A színésznő is belekeveredik Clooney-ék rivalizálásába, hogy a végén aztán mindenkit emlékeztessen a kapszulák újrahasznosításának fontosságára és a Nespresso elkötelezettségére, hogy felelős módon biztosítsa a világ számára feledhetetlen ízű, kiváló minőségű kávéját: minden egyes visszagyűjtött kávékapszulát újrahasznosítanak, és innovatív megoldásokat kínálnak ahhoz, hogy vásárlóik a lehető legegyszerűbben gyűjthessék a használt kapszulákat.

A Nespresso kapszulák alumíniumból készülnek, ami hosszan megőrzi a kiváló minőségű kávé frissességét és aromáit. Sőt mi több, az alumínium végtelenül sokszor újrahasznosítható, és ez az egyik legtökéletesebb újrahasznosított anyag.

Promóció

Olvasd el ezt is!