George Clooney elárulta, miért nem randizott soha Julia Robertsszel

2022. október 13.
Pedig szép pár lehettek volna...

George Clooney és Julia Roberts a most megjelent új közös filmjük, a Beugró a Paradicsomba kapcsán ültek le beszélgetni az Access Hollywood riporterével, és az interjú közben szóba került a páros régre visszanyúló baráti kapcsolata is.

julia-roberts-george-clooney

A riporter először arról kérdezte a két sztárt, hogy annak idején mi volt az első benyomásuk egymásról. Clooney erre azt mondta, hogy Roberts megnevettette, a színésznő pedig gyengédnek nevezte a kollégáját. A színészektől ezután azt kérdezték, hogy milyen tulajdonságot csodálnak leginkább egymásban. Clooney ekkor Julie Roberts kedvességét dicsérte, Roberts pedig azt felelte, hogy tiszteli Clooney szívósságát.

A riporter ezután feltette azt a kérdést, ami valószínűleg évek óta fúrhatja már a rajongók oldalát:  „Hoztatok-e valaha olyan szabályt, hogy nem randizhattok egymással… Évekkel ezelőtt, mielőtt még megházasodtatok volna?” Roberts így válaszolt: „Szabály arról, hogy nem randizunk egymással? Nem hiszem, hogy ezt egyáltalán ki kellett volna jelentenünk!” A szót átvéve Clooney aztán elmagyarázta, miért nem nem volt köztük soha romantikus kapcsolat. „Vagy Julia, vagy én mindig párkapcsolatban voltam. És aztán gyorsan barátok lettünk. Szóval nem volt semmi köztünk, és nem hiszem, hogy valaha is szóba került volna a barátságnál több.”

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!