Gyönyörű pillanatok a CATRICE limitált karácsonyi kiadásával: Sparks of Joy

2022. december 14.
A család összejön, a régi barátok újra találkoznak. Az egyedi pillanatok gyakran a karácsonyt megelőző napokban jönnek létre. A CATRICE Sparks of Joy kollekciója éppen ezt ígéri!

Csillogtatja a szemeket, ragyogtatja az arcot, az ajkakat és a körmöket – a boldog pillanatok garantáltak. Az exkluzív termékek csodálatos ajándékok lehetnek szeretteinek – egy kis pluszként az adventi naptárhoz, vagy köszönetként Szent Miklós napján. A Limitált kiadás mindent biztosít, amire szükséged van az ünnepi megjelenéshez: egy szemhéjpúder palettát 12 különböző árnyalattal, pirosító stiftet és rúzsokat két színben, valamint három körömlakkot intenzív árnyalatokban. A különlegességük? Minden termék rendkívüli csomagolásban érkezik – ami nemcsak karácsonyi hangulatot kölcsönöz a stílusodnak, hanem az otthonodnak is, mivel egyestermékek akár karácsonyi díszként is használhatók. Ez pedig azt jelenti, hogy: minden ragyog!

Először is ismerd meg a kollekció szemhéjpúder palettáját, mellyel az ünnepi szemsminkednek nincsenek korlátai! A 12 tökéletesen illeszkedő szín a merész árnyalatoktól a nude, arany és réz árnyalatokig terjed, lehetővé téve a különféle megjelenéseket. Akár izgalmas, akár természetes: bármi lehetséges. A paletta kiváló minőségű, csillogócsomagolásban érkezik – így a külseje máris felkelti a figyelmet. A beépített tükörnek köszönhetően bármikor ellenőrizheted és frissítheted a sminked.

A következő termék a pirosító stift, mely ragyogást hoz létre természetes felülettel. Két különböző színben kapható: piros és rózsaszín. A krémes textúra könnyen felvihető és keverhető – minél több színt használsz, annál intenzívebb az eredmény. A tápláló összetevők extra ragyogást is biztosítanak. A legjobb rész? A Pirosító stift akár díszként is használható a karácsonyfa díszítésére!

A csókos ajkak létrehozása nagyon egyszerű a kollekció szatén rúzsaival, melyek piros és sötétvörös árnyalatúak. Az ünnepi időszaknak megfelelően mindkét erősen pigmentált szín hosszan tartó, és lenyűgöző szatén felülettel rendelkezik a fagyöngy alatti csókolózáshoz. Különlegesség: Ünnepi csomagolásukkal felakaszthatod a rúzsokat a karácsonyfára – garantáltan csillogó és szemet gyönyörködtető!

Végül pedig a körömlakkok: három divatos téli színben, magas fedéssel, lágy vörös, mély sötétzöld és arany hatású lakk. Ideális ajándékok lehetnek a hideg évszakban, mivel ünnepi karácsonyi dizájnjuk varázslatos pillanatokat teremt. A praktikus formátumnak köszönhetően biztosan elférnek minden DIY adventi naptárban vagy karácsonyi harisnyában!

A limitált kiadást keresd a drogériákban!

Promóció