Sisterlove Disney kollekció: lásd meg a szépséget mindenben!

2022. november 14.
Az új essence és CATRICE Sisterlove Disney Villains kollekciót a Disney karakterei ihlették. Ennek a kollekciónak az a célja, hogy inspirálja és ösztönözze az embereket az alábbi mottónak megfelelően: Lásd a szépséget mindenkiben!

Az eklektikus termékválaszték mindent kínál, amire egy szépségszív vágyhat: az erősen pigmentált szemhéjpúder és highlighter palettáktól, a bőrápoláson át a kötelező ajak- és körömlakktermékekig. Elegáns, játékos, erőteljes vagy extravagáns: bármi lehetséges, mert a Disney kollekció biztosan elbűvölő megjelenést varázsol!

Először is ismerd meg az essence Disney Villains Gonosz Királynő és Ursula szemhéjpalettákat, melyek 14 színnel rendelkeznek, hogy tartós, egyedi megjelenést hozzanak létre. A színsémák megfelelnek a karaktereknek. A hab a tortán: az erősen pigmentált szemhéjpúder árnyalatok némelyikét a megfelelő logó díszíti, mely szemet gyönyörködtető! A CATRICE Demóna és Szörnyella szemhéjpalettái pedig egyenként 18 árnyalatúak, erősen pigmentáltak, tartósak, és finom vanília illattal csábítanak el minket. Ezenkívül a palettáknak különleges alakja van, amelyet kedvenc meséink tükrei ihlettek.

 

Érkeznek még az essence Maxi pirosítók is, melyek igazi csodaeszközök a friss megjelenésű arcszínhez. Selymes textúrájukkal ragyogó megjelenést varázsolnak – teljesen természetes módon. Ezeket kiegészítik a kollekció highlightjai: a két CATRICE Highlighter paletta! A krémes por formulának köszönhetően az állaga rendkívül könnyen felvihető az arcra – igazi nélkülözhetetlen termék a tökéletes ragyogáshoz!

A púder textúrák tökéletes alkalmazásában pedig segítségünkre lesz az essence Ursula által inspirált szemhéjpúder ecset és a Scar ihlette Blender ecset.

Továbbá megtalálhatóak a kollekcióban: Szörnyella és Demóna műszempillák, essence Gonosz királynő I LOVE EXTREME Volume szempillaspirál, CATRICE Szörnyella MAX IT Volume & Length szempillaspirál, CATRICE Demóna szatén kollagén rúzs, essence ELECTRIC GLOW színváltó rúzs, essence Gonosz királynő kézkrém és arcszérum, valamint CATRICE Demóna arc primer és körömlakk.

Ha valamelyik termék/termékek elnyerték tetszésed, ne feledd a sminkek elérhetőek a DM üzletekben és a Lovebrands.hu webshopon!

Promóció