Hátrányos helyzetű szír nőket támogat a szépségmárka

2019. március 27.
A Catrice egyik bestsellere, a Camouflage korrektor nagyon szerethető projekt főszereplőjévé vált. Limitált szériás kiadásával jótékony ügyek mellé állnak, hátrányos helyzetű szíriai és kolumbiai nőket is támogatva.

A magas fedésű, folyékony Catrice Camouflage Korrektor a márka egyik húzótermékének számít, amit a szépségrajongók közül sokan ismernek és használnak. A slágertermék éppen a bestseller pozíciójának hála került most egy szerethető projekt középpontjába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CATRICE Cosmetics official (@catrice.cosmetics) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2019, időpont: 8:00 (PST időzóna szerint)

A Catrice „Our Heartbeat Project” limitált kiadás részeként a különleges kivitelezésű folyékony korrektor május 30-ától lesz elérhető a kijelölt DM üzletekben. És hogy hol is jön a jótékonykodás a képbe? A különleges projekt főszereplője, a korrektor eladásából származó bevétel 10 százalékát a következő szervezeteknek adományozza a márka: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida és Beauty for Life, amely szervezetek mindegyike a szociálisan hátrányos helyzetű nőket támogatja méghozzá Szíriában, Kolumbiában és Németországban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yukhalifa Fif (@yukhalifa) által megosztott bejegyzés, Dec 22., 2018, időpont: 5:51 (PST időzóna szerint)

A #makeupartistsatheart kezdeményezések célja egyébként, hogy a nők számára képzést biztosítsanak a smink vagy körömművészet kitanulásához, és ezáltal lehetővé tegyék számukra, hogy egyrészt fejlesszék kreativitásukat, másrészt pedig anyagi szempontból is függetlenek legyenek.