Hátrányos helyzetű szír nőket támogat a szépségmárka

2019. március 27. |

A Catrice egyik bestsellere, a Camouflage korrektor nagyon szerethető projekt főszereplőjévé vált. Limitált szériás kiadásával jótékony ügyek mellé állnak, hátrányos helyzetű szíriai és kolumbiai nőket is támogatva.

A magas fedésű, folyékony Catrice Camouflage Korrektor a márka egyik húzótermékének számít, amit a szépségrajongók közül sokan ismernek és használnak. A slágertermék éppen a bestseller pozíciójának hála került most egy szerethető projekt középpontjába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CATRICE Cosmetics official (@catrice.cosmetics) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2019, időpont: 8:00 (PST időzóna szerint)

A Catrice “Our Heartbeat Project” limitált kiadás részeként a különleges kivitelezésű folyékony korrektor május 30-ától lesz elérhető a kijelölt DM üzletekben. És hogy hol is jön a jótékonykodás a képbe? A különleges projekt főszereplője, a korrektor eladásából származó bevétel 10 százalékát a következő szervezeteknek adományozza a márka: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida és Beauty for Life, amely szervezetek mindegyike a szociálisan hátrányos helyzetű nőket támogatja méghozzá Szíriában, Kolumbiában és Németországban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yukhalifa Fif (@yukhalifa) által megosztott bejegyzés, Dec 22., 2018, időpont: 5:51 (PST időzóna szerint)

A #makeupartistsatheart kezdeményezések célja egyébként, hogy a nők számára képzést biztosítsanak a smink vagy körömművészet kitanulásához, és ezáltal lehetővé tegyék számukra, hogy egyrészt fejlesszék kreativitásukat, másrészt pedig anyagi szempontból is függetlenek legyenek.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Így készíts diszkólázsminket magadnak diszkó

Így készíts diszkólázsminket magadnak