Stílusos ünnepek a VAN GRAAF-fal!

2022. december 19.
Egy finom pulóver, egy ragyogó ünnepi szoknya, egy csinos sapka-sál szett – Te mit választanál karácsonyi meglepetésnek? A VAN GRAAF Late Night Shoppingon a vásárlók világmárkák széles kínálatából meríthettek ötleteket az ünnepi szettek összeállításához és a tökéletes ajándékokhoz. A decemberi eseményen Zséda dalai és Molnár Anikó stylist tippjei is inspirálták a látogatókat. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen a „Zséda-stílus”, és milyen összeállításokban tündökölj a hűvös téli napokon!

Stílusos meglepetések

Karácsonyi vacsora, szilveszteri party? Sokunknak okoz fejtörést, hogy milyen szettet válasszunk a különféle eseményekre. A Late Night Shopping remek alkalom volt a legjobb szettek összeállítására, hiszen a visszafogottan elegáns daraboktól a flitteres, vagy bársony estélyi ruhákig a VAN GRAAF kínálatában minden megtalálható. Akik pedig karácsonyi ajándékot kerestek, a csodás kiegészítők, táskák, pénztárcák, sapkák, sálak, fehérneműk közül is választhattak. Valljuk be, ezek azok az meglepetések, amelyekkel mindig örömet okozhatunk szeretteinknek.

3 téli trendtipp

A VAN GRAAF eseményén Molnár Anikó stylist, a Marie Claire divatszakértője hasznos tanácsokkal segítette a vásárlókat. Alább néhány tipp, amit Te is megfogadhatsz, hogy stílusosan öltözz az ünnepekre és a téli hétköznapokra:

  • Viselj egyszínűt tetőtől talpig! Az ún. monokróm viselet, azaz amikor minden ruhadarabunk ugyanolyan színű, egyszerű, mégis hatásos választás, 2022 egyik meghatározó trendje. Az aktuális divatszínekből – mint például a zöld és a camel, vagyis a tevebarna – könnyen összeállíthatsz egy alkalmi vagy épp laza szettet.
  • Melegítőben az utcára? Igen! Pár éve még eszünkbe sem jutott volna ebben utcára menni, azonban a koronavírus-járvány, a karantén hatásra teljesen átalakult az „imázsa”. Már kaphatók minőségi, kifinomult kötött vagy pamut melegítők, amelyeket nyugodtan felvehetsz akár munkába is.
  • Ragyogj, csillogj az ünnepek alatt! Ha egy partyra vagy vendégségbe kicsit feltűnőbb darabot keresel, válassz egy flitteres vagy lurex szálás, fényes felsőt. Ezek a hétköznapokon is hordhatók, könnyen variálhatók például egy elegáns hajszálcsíkos szövetnadrággal vagy egy szűk bőrnadrággal.

Zséda a csillogást választja

Zséda, az est meghívott vendége népszerű dalaival varázsolta el a Late Night Shopping közönségét. Az énekesnő nem csak az ünnepek alkalmával választja a ragyogó darabokat. „A színpadon szívesen viselek nőies és játékos darabokat, imádom a Tina Turner-féle csillogást. A hétköznapokban a kényelmesen elegáns ruhákat szeretem: télen a lazább kötött holmikat és a meleg, puha kasmír felsőket. Ahogy a VAN GRAAF-nak, úgy nekem is fontos a minőség és a fenntarthatóság, így jól egymásra találtunk” – mesélte. Zséda az ünnepeket családjával Pápán a szüleinél tölti majd, és az ajándékvásárlással sem kell sokat foglalkoznia, mert a legtöbbet a VAN GRAAF-ból szerzi be.

Promóció