Kényelmes és vonzó: lepd meg magad minőségi fehérneművel karácsonyra

2022. december 12.
Mutatunk tíz gyönyörű fehérneműszettet, amelyek között biztosan megtalálod a számodra tökéleteset.

Karácsonykor díszbe öltöztetjük a lelkünket, felékesítjük a lakást, és természetes, hogy elegáns ruhába bújunk. Az ünnepi szett pedig nem teljes a szép fehérnemű nélkül – miért is ne lephetnéd meg magad egy új szettel?

A fehérneműk esetén a szépség persze nem minden, fontos a kényelem, hogy észrevétlenül simuljon a testre, miközben tartson, formázzon, éppen annyit, amennyit szeretnénk. Válogatásunkba ezért csupa olyan darabot tettünk, amik megfelelnek ezeknek a kívánalmaknak, így tökéletes választások lehetnek, akár a sportos, akár a csipkés típusokat kedveled.

Utóbbira a Slogginál számos fehérneműcsaládot találsz, melyekben többféle fazonú melltartó és bugyi közül választhatod ki a legmegfelelőbb párost. Ilyen a sloggi S Shadow, a sloggi S Seven és a sloggi Zero Lace is, lenti összeállításunkban ezek néhány típusát láthatod.

Mézszínű szett – sloggi S Seven Párnázott melltartó és Midi bugyi 17 999 Ft és 7 999 Ft / Pasztell rózsaszín szett – sloggi S Shadow Trikófelső és Hipszter alsó 15 999 Ft és 8 999 Ft / Fekete szett – sloggi S Seven Bralette és Tai alsó 12 999 Ft és 6 999 Ft / Fekete csipkés szett – sloggi S Shadow Soft Bra melltartó és Hipszter alsó 17 999 Ft és 8 999 Ft / Bordó szett – sloggi Zero Lace Bralette és Hipszter alsó 8 999 Ft és 4 499 Ft

Ha a sportosabb fazonokat kedveled, arra is mutatunk néhány gyönyörű darabot, melyek szépen illusztrálják, milyen változatos fazonok, kialakítások közül választhatunk, és bizony még színekben sincs hiány. A Slogginál a sportosabb szetteket is te állíthatod össze a neked tetsző melltartók és bugyik közül, mi kedvenceinket a sloggi Go Allround, a sloggi Body Adapt, a sloggi S Smooth, a sloggi Zero Feel és a sloggi Go Ribbed kollekciókban találtuk meg.

 

Lila szett – sloggi Go Allround Bralette és Maxi bugyi 6 499 Ft és 4 799 Ft / Zöld szett sloggi Body Adapt Soft Bra és Hipszter bugyi 14 999 Ft és 5 999 Ft / Sötétkék szett – sloggi Sloggi S Smooth Párnázott melltartó és Tai alsó 14 999 Ft és 7 499 Ft / Nude szett sloggi Zero Feel Soft Bra és Brazil alsó 16 999 Ft és 3 499 Ft / Világoskék szett – sloggi Go Ribbed Bralette és Hipszter alsó 6 999 Ft és 6 999 Ft

Promóció

Ezt olvastad már?