Szeressük újra a jövőt!

2023. március 08.
Márciusban kerül a boltokba a C&A új, Love the future again elnevezésű kollekciója, amely az időtlen és megfizethető ruházatra összpontosít: könnyed, divatos, sokoldalú darabokat kínál a mindennapokra.

A kollekció főként természetes anyagokra és színekre épül, három makrotrend (a természet, a magabiztosság és az univerzális gyógyulás) alapján, amelyek kiemelik a C&A folyamatos elkötelezettségét az olyan értékek iránt, mint a fenntarthatóság és a befogadás.

A kollekció fontos részei a díszítések és a különleges részletek. A bő ujjak és a kivágások a személyiség és a szabadság kifejezésére szolgálnak. A klasszikusabb ruhák az egész kollekcióban dominálnak, valamint a tervezésnél különös figyelmet szenteltek annak, hogy a darabok tartósak és időtállók legyenek.

A kiegészítőket is úgy alakították ki, hogy könnyen kombinálhatók legyenek azokkal a ruhadarabokkal, amelyek megtalálhatók a ruhatárunkban, és hogy a modern nők életének minden területéhez jól illeszkedjenek – akár munkába indulunk, akár egy esti baráti összejövetelre.

A 2023-as tavaszi-nyári kollekció már elérhető a C&A üzletekben és a webshopban.

Kattints a kollekció darabjaiért a galériánkra!

6 fotó megtekintése

 

Promóció