Jaguar F-PACE – Stílusosan a jövő felé

2023. március 09.
Minden idők legpraktikusabb Jaguar sportautója, a Jaguar F-PACE nemcsak vonzóbb, mint valaha, de P400e plug-in elektromos hybrid kivitelével akár 65 kilométerig károsanyag-kibocsátás nélkül hódíthatod meg az utakat.
Jaguar F-PACE – Stílusosan a jövő felé

Ellentmondást nem tűrő kifinomultság

Az autókra is igaz, hogy a külseje megfog, a belseje megtart. Nincs ez másként az F-PACE esetében sem, amelyet korábban a világ legszebb és legjobb autójának választottak. Az autó magabiztos, dinamikus megjelenését kibővített fekete optikai csomag teszi még határozottabbá. A modell vonzerejét tovább fokozza, hogy a stílusos külső modern belsőt rejt magában: a tágas, prémium belső tér könnyedén „belakható”, a szépen megmunkált enteriőr, a kifinomult részletek és a prémium anyagok exkluzív utazási élményt nyújtanak.

Technológia a biztonság és a kényelem szolgálatában

Akár sofőrként, akár utasként ülsz be egy Jaguar F-PACE-be, rájössz, hogy az autózás valódi élmény is lehet. A modell minden eddiginél gazdagabb technológiai tartalmat kínál: többek között TFT digitális műszerfalat, vezeték nélküli okostelefon-töltés funkciót, valamint gyors, ösztönösen kezelhető Pivi Pro infotainment rendszert, amely vezeték nélküli Apple CarPlay® és vezeték nélküli Android Auto™ okostelefon-integrációval, továbbá „what3words” navigációs szolgáltatással biztosítja a gondtalan autózást.

Utazás közben a biztonságot olyan további funkciók szolgálják, mint például az útzaj-csillapítás funkció, amely folyamatosan méri és semlegesíti a menetzajokat, így a sofőr fáradékonysága csökkenthető. A vezető koncentrációs képességét segíti az is, hogy az F-PACE utasterében mindig friss a levegő, melyet beszálláskor a légkifúvás funkcióval, útközben pedig az utastéri levegő ionizáló rendszerrel biztosít a gépjármű.  

Egy nap a városban – károsanyag-kibocsátás nélkül

A Jaguar F-PACE azonban nem csak formavilága és gazdag technológiai felszereltsége miatt szerethető: a P400e plug-in elektromos hybrid változattal a környezetünket is kímélhetjük. A modell most nagyobb kapacitású lítium-ion akkumulátor-csomagot kapott, így akár 65 kilométert is megtehetünk tisztán elektromos üzemben. Sőt, a módosítás következtében az autó CO2-kibocsátása és üzemanyag-fogyasztása is csökkent. Ez azt jelenti, hogy akár egy teljes napot is eltölthetünk kedvenc autónk társaságában a városi forgatagban hangtalanul suhanva. A fenntartható mobilitás az F-PACE esetében ráadásul kiemelkedő teljesítménnyel is párosul: a P400e hajtáslánc maximális rendszerteljesítménye 404 lóerő, melynek köszönhetően a modell 5,3 mp alatt gyorsul 0-100 km/órára.

Tudj meg többet a károsanyagmentes mobilitásról.

Promóció